Ismerjük meg Kazuma Kiryut!

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 7.
  • Videó
Link másolása
Alig két nap van hátra az új Like a Dragon Gaiden-játék megjelenéséig, a Sega pedig összeállított egy trailert a főszereplő Kazuma Kiryuról, nagyon-nagyon röviden összefoglalva a karakter életútját.

A Yakuza-sorozat 2005-ös indulása óta a rajongók már szinte mindent tudnak Kazuma Kiryuról, azonban nem árt felfrissíteni az emlékeket. Akinek pedig a november 9-én megjelenő Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name lesz az első játéka a sorozatból, annak is igyekszik a Sega trailere a lehető legtöbb információt átadni a főszereplőről.

A Yakuza 6 után évekkel később vesszük majd fel a fonalat, Kazuma pedig minden jel szerint nem az az ember, akinek megismertük. Ezért is elképzelhető, hogy a 18 éves sorozat pontos ismerete nélkül is élvezhetőnek ígérkezik az új rész, bár kétségtelen, hogy a veteránok számára nagyobbat fog majd ütni. A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name november 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...