Friss teaseren az új Mass Effect

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 8.
  • Teaser
Link másolása
A három éve bejelentett új részről eddig igencsak hallgatott az EA, az idei N7 nap alkalmából azonban kaptunk most egy friss teasert, ami, lássuk be, nem sok, viszont biztató.

Több évnyi hallgatás után megtört a csend, az idei N7 nap alkalmából az EA új videót adott ki a készülőben lévő új Mass Effect-játékhoz. Az alcím nélküli rész megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, és maga a videó sem árul el sokat.

Ezen a ponton nagyon nehéz megmondani, hogy hogyan fog kapcsolódni az eddig megjelent négy epizódhoz, ahogy az új fenyegetés természete sem ismert. Az eddigiek alapján egyértelműen folytatásról, és nem rebootról lesz szó, de érdemes megjegyezni, hogy ez még csak nettó spekuláció.

6.
6.
hedzsooo
Hat ez olyan tipikusan a "Nesze semmi, fogd meg jol!"-kat. :D
5.
5.
csongor1996
#2: Nekem is az a gondolatom, hogy eléggé sehogy se állhat a játék, ha ennyire futotta... :(
4.
4.
Macifasz
#2: Ez elég szomorú lenne tekintve, hogy a "készül egy új ME játék" bejelentő kis trailer is már vagy 3 éves. Ezalatt csak csináltak is valamit. Igaz, elvileg új Dragon Age is készül, aztán azzal kapcsolatban is feltűnően nagy a csönd. Meglássuk. Engem az se zavarna, ha kapnánk egy másfél-2 perces full CGI trailert, csak ne egy ilyen fél perces, semmitmondó kis semmiséget, ami sztem még a legnagyobb fanokat is max egy vállrándításra tudott rávenni.
3.
3.
Kamukaze
Ennél még a legelső is beszédesebb vót..
2.
2.
Spazz Maticus
#1: Nem akarok negatívkodni, meg hátha majd tényleg a game awards-on, de akkor szokott egy-egy játéknál ilyen előfordulni, amikor nincs is mit nagyon még megmutatni...
1.
1.
Macifasz
Értem én, hogy valszeg a Game Awardsra tartogatják a lényeget, de azért a hivatalos N7 napon ennél picit jobban is megerőltethették volna magukat. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...