Egy túlélőhorror az Epic legújabb ingyenes játéka

Link másolása
Az Epic Games Store ma 17:00 órakor tette elérhetővé a legújabb díjmentesen vihető videójátékát, ami nem más, mint a Golden Light! Ezen kívül persze már megtudtuk a jövőheti felhozatalt is.

Az Epic Games Store ismét megajándékozta a lelkes felhasználóit egy ingyenesen megtartható videójátékkal, ami ezúttal nem más, mint az eszeveszett túlélőhorror, a Golden Light. Ahogy már megszokhattuk, a mai naptól egészen egy hétig, azaz november 16. 17:00-ig lesz beszerezhető a cím. A Golden Light egy igazán érdekes választás: roguelike elemekkel, beteg humorral és vérfagyasztó atmoszférával szórakoztatja a játékosait. 

A jövőhéten viszont nem egy, hanem kettő díjmentesen bezsákolható cím üti majd a markunkat: érkezik majd az Earthlock és a Surviving the Aftermath. Az előbbi egy aranyos grafikával operáló indie kalandjáték, aminek a célja, hogy megmentsd Umbra gyönyörű világát. A Surviving the Aftermath pedig a poszt-apokaliptikus jövőbe kalauzol el bennünket, ahol túl kell élnünk a pusztító, zord körülményeket. Ha felkeltette az érdeklődésetek valamelyik játék, akkor ne szalasszátok el!

4.
4.
Spazz Maticus
#3: Hát ki hogy érzi...
Szerintem akinek nincs "AAA" fétise, és nem érezte "rangon alulinak" lehajolni értük, az nagyon jó kis játékok garmadáját kapta az elmúlt évben is tőlük ingyen...

Én pl. Semmilyen színvonal esést nem láttam a tavalyiakhoz képest, de ez szubjektív dolog persze... ;)
3.
3.
Extol
Eléggé aláadta az Epic, már nem Horizon szintű játékokat osztogatnak az már látszik. Kezdenek kifogyni a forrásokból
2.
2.
memoryman
Köszönjük szépen kedves Epic Games! Várjuk szeretettel a többi ingyenes játékot is!
1.
1.
vabe
Koszi hogy raktal linket a jatekokhoz a cikkben. A tobbi szerzo az oldalon a legtobb esetben szereti kihagyni ezt a hasznos aprosagot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...