Earthlock: Festival of Magic PC, PS4, WIIU, XBOXONE

Újabb kickstarteres játék, méghozzá a messzi északról. Az Earthlock egy körökre osztott, norvég fejlesztésű szerepjáték.
1700160148

Ingyen tölthető az Earthlock és a Surviving the Aftermath az Epictől

Csütörtök este van, így érdemes ellátogat az Epic Game Store-ba az eheti grátisz címekért. A '90-es évek RPG-i elevenednek meg ezúttal, de a poszt-apokaliptikus városépítő stratégiák szerelmesei is jól járnak.
1699547179

Egy túlélőhorror az Epic legújabb ingyenes játéka

Az Epic Games Store ma 17:00 órakor tette elérhetővé a legújabb díjmentesen vihető videójátékát, ami nem más, mint a Golden Light! Ezen kívül persze már megtudtuk a jövőheti felhozatalt is.
1595664000

Folytatódik az Earthlock

Nyílt világú akció-szerepjátékként folytatódik az Earthlock: Festival of Magic. Az első részhez képest másfajta megközelítést alkalmaz ezúttal a Snowcastle Games, de az Earthlock 2-t nem fogjuk egyhamar a boltok polcain látni.
1485169200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Elkezdtek felpörögni a megjelenések, és bár a héten Resident Evil-napokat tartunk, egy sor másik érdekesség is érkezik, amelyek közül az ínyencek válogathatnak majd.
1474624980

Earthlock: Festival of Magic teszt

Umbra évszázadokkal ezelőtt sötét hely volt. Városát gonosz erők uralták, népét istenek sanyargatták, az emberek viszont fellázadtak. Háború pusztított és természeti katasztrófa. A Föld pedig azon a napon megszűnt forogni.
1472566560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.
1472104800

Íme, a Games with Gold szeptemberi ajándékai!

Tegnap lehullt a lepel a Games with Gold szeptemberi kínálatáról, ami ezúttal megint elég impozánsra sikeredett. Kapunk Forza Horizont, Mirror's Edge-et és egy Assassin's Creed-játékot is.
1471712422

Earthlock - az első szeptemberi Gold-játék

Az Xbox hivatalos blogján jelentette be Major Nelson, hogy a szeptemberi Games with Gold ajánlat egyik biztos szereplője lesz a norvég fejlesztésű Kickstarter-játék, az Earthlock: Festival of Magic.