Earthlock: Festival of Magic PC, PS4, WIIU, XBOXONE

Újabb kickstarteres játék, méghozzá a messzi északról. Az Earthlock egy körökre osztott, norvég fejlesztésű szerepjáték.
Típus:

Folytatódik az Earthlock

Nyílt világú akció-szerepjátékként folytatódik az Earthlock: Festival of Magic. Az első részhez képest másfajta megközelítést alkalmaz ezúttal a Snowcastle Games, de az Earthlock 2-t nem fogjuk egyhamar a boltok polcain látni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Elkezdtek felpörögni a megjelenések, és bár a héten Resident Evil-napokat tartunk, egy sor másik érdekesség is érkezik, amelyek közül az ínyencek válogathatnak majd.

Earthlock: Festival of Magic teszt

Umbra évszázadokkal ezelőtt sötét hely volt. Városát gonosz erők uralták, népét istenek sanyargatták, az emberek viszont fellázadtak. Háború pusztított és természeti katasztrófa. A Föld pedig azon a napon megszűnt forogni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.

Íme, a Games with Gold szeptemberi ajándékai!

Tegnap lehullt a lepel a Games with Gold szeptemberi kínálatáról, ami ezúttal megint elég impozánsra sikeredett. Kapunk Forza Horizont, Mirror's Edge-et és egy Assassin's Creed-játékot is.

Earthlock - az első szeptemberi Gold-játék

Az Xbox hivatalos blogján jelentette be Major Nelson, hogy a szeptemberi Games with Gold ajánlat egyik biztos szereplője lesz a norvég fejlesztésű Kickstarter-játék, az Earthlock: Festival of Magic.