A Red Dead Redemption 2 sikere az évek múlásával is töretlen

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 9.
  • Toplista
Link másolása
Nemrég a Take-Two Interactive nyilvánosságra hozta a negyedéves pénzügyi összefoglalóját, amiből kiderült, hogy a Red Dead Redemption 2-t évről évre többen vásárolják meg.

A Take-Two Interactive sem volt rest megosztani a nagyközönséggel, hogy mit tett le az asztalra az elmúlt negyedévben. A vállalat bemutatta a teljesítményét, tájékoztatta a befektetőket a pénzügyi helyzetéről, és megtudhattuk, hogy hogyan állnak most az eladási számokkal. A megosztott prezentáció részeként kiderült, hogy a Red Dead Redemption 2 2018-as megjelenése óta több, mint 57 millió példányban kelt el, ami negyedévről negyedévre 2 millió példányos növekedést jelent. 

Úgy néz ki, hogy a Red Dead Redemption 2, azon belül is Arthur Morgan története évről évre töretlenül hódítja meg a játékosok szívét. Azonban maga a Red Dead-franchise is jól teljesít, világszerte összesen 81 millió példányt vásároltak meg ennek az univerzumnak az epizódjaiból. Ez a szám azonban még mindig nem ér fel a Grand Theft Auto teljesítményéhez: a GTA 5-ből csak az előző negyedévben összesen öt millió példányt adtak el. A frencsájz pedig már több, mint 410 millió eladási számmal büszkélkedhet. 

5.
5.
Spazz Maticus
#4: Ennyi eladott példányszám, ilyen értékelések, meg ilyen kitartó játékosbázis alapján úgy nézem kevesen tartják ezt röhejesnek...;)

4.
4.
szinkron
#3: Mondjuk mert 30 fps-el fut, ami röhejes.
3.
3.
Spazz Maticus
#1: Pontosan miért is szorulna a RD2 szerinted egy "nextgen" (jelentsen ez akármit.. ) patch-elésre ha megkérdezhetem ?
2.
2.
crytek
#1: Minek az ingyen amikor majd ps6-ra meg kövi bxora el lehet adni pénzért remastered néven? Ez a piac a pénzről szól nem a jótkonyságról
1.
1.
szinkron
Mégsem volt elég ahhoz, hogy egy next-gen patch-t kiadjanak hozzá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...