Már aranylemezen az Avatar: Frontiers of Pandora

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 14.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők elkészültek a jövő hónapban megjelenő játékkal, ezek szerint a kiadó is elégedett vele, és természetesen a platformtulajdonos cégek is jóváhagyták a forgalmazását

A fogalom magyarul és angolul is megtévesztő, mivel ebben az esetben az aranylemez nem egyenlő az eladási számokkal, a "gone gold" valójában a játék állapotára vonatkozik. Amikor a fejlesztők minden reális elképzelést implementáltak a játékba, és a lehetőségekhez mértek minden hibát kiküszöböltek belőle, akkor a kiadó forgalomba hozhatónak ítéli meg a terméket. Természetesen az egyenletbe beleszólnak az olyan platformtulajdonosok, mint a Microsoft vagy a Sony, akiknek szintén jóvá kell hagyniuk egy játék árusítását. Az Avatar: Frontiers of Pandora ezt a mérföldkövet érte most el.

A december 7-én PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re megjelenő játékot sokan illették a Far Cry: Pandora gúnynévvel, a fegyverropogás, a kameranézet és a nyílt világ természetesen segít is a két franchise összemosásában. Azonban várhatóan az őrület témaköre itt nem lesz jelen, remélhetőleg rádiótornyokat sem kell felszabadítani, és lehetőségünk lesz kevésbé véres aktivitásoknak is hódolni a bolygón.

6.
6.
aNeRo
én már unom a Ubisoft receptet, talán majd a Star Wars játékukra benevezek.
5.
5.
Duka Zoltán
#3: Az fog játszani vele akinek rtx-es kártyája van, és legalább egy 3060-asa.
4.
4.
Macifasz
Én kétkedve fogadtam, de minél több mindent látok belőle, annál jobban el akarok már merülni Pandora világában. :)
3.
3.
szinkron
Ezzel a giccsel kinek van kedve játszani? Közhelyes történet, ízléstelen színes világ.
2.
2.
Nate Hope
Nem érzek akkora hype-ot körülötte, pedig elvileg egy tripla A-kategóriás játékról van szó. Ettől függetlenül egyre jobban érdekel, bár nagy reményeket nem fűzök hozzá.
1.
1.
hedzsooo
Jo lezarasa lesz az idei evnek. Remelhetoleg:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...