Avatar: Frontiers of Pandora PC, PS5, XSX

Új traileren az Avatar: Frontiers of Pandora

A Ubisoft nyílt világú, egzotikusnak ígérkező FPS RPG-je újabb előzetest kapott, amelyben a főhősünk igyekszik visszatalálni a gyökereihez és felveszi a harcot a visszatérő emberekkel.

Ezeket tudja az Avatar: Frontiers of Pandora PC-s verziója

A Ubisoft nem bízza a véletlenre az Avatar: Frontiers of Pandora PC-specifikus funkcióit, mind a DLSS-t, mint a FSR 2.0 felskálázási technológiákat is támogatni fogja. De meséljen mindenről az új előzetes!

SGF 2023: Jókora bemutatót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora

Végre élesben, mozgás közben is láthattuk a Ubisoft Avatár-játékát és még dátumot is kaptunk! Habár a főszereplőnk két szembenálló világ szülötte, a feladatunk az lesz, hogy na'aviként megvédjük a gyönyörű Pandorát.

SGF 2023: Traileren a Ubisoft Forward

A francia kiadóóriás saját műsora bejelentésekkel és a már bejelentett játékokkal kapcsolatos új infókkal visszatér a hónapban, ráadásul Los Angeles-ben, élőben.

A Ubisoft nyílt világú Star Wars-játéka állítólag 2024 elején érkezik

Jelenleg több bejelentett megjelenés is várat magára a Ubisoft háza táján. Az egyik ezek közül a Massive Entertainment Star Wars-játéka.

A Ubisoft hozzáadta az XDefiant videójátékot a 2023-24-es kínálatához

A Ubisoft felvette a 2023-24-es pénzügyi évre vonatkozó szoftverkiadási ütemtervébe az XDefiant free-to-play lövöldét.

Avatar: Frontiers of Pandora - friss képek szivárogtak ki

Régen hallottunk utoljára az Avatar: Frontiers of Pandora felől, most azonban a szivárogtatók akcióba lendültek. Friss képeken láthatjuk a Ubisoft készülő játékát.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

Az Obsidian Entertainment tárgyalásokat folytatott egy Avatar játék elkészítéséről

Feargus Urquhart, az Obsidian Entertainment egyik alapítótagja és elnöke egy friss interjújában beszélt a stúdió történetéről.

Lássuk, milyen bejelentéseket hozott a Disney & Marvel Games Showcase!

Tegnap este a D23 expó apropóján megtartották az első Disney & Marvel Games Showcase-t, amelyen a Disney és a kötelékébe tartozó cégek mutatták be a videojátékaikat. Összefoglalónk következik.