Itt az Avatar: Frontiers of Pandora első DLC-trailere

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A jövő nyáron és ősszel érkező tartalmak a Season Pass keretein belül lesznek elérhetők, a DLC-k ráadásul plusz történetszálakat hoznak majd, így még kecsegtetőbb az ajánlat.

A december 7-én megjelenő játék előrendelésének serkentésére a Ubisoft már most megmutatta, hogy mire számíthatnak a Season Pass-tulajok a következő évben. A két történeti DLC saját trailert is kapott, íme:

Az első, nyáron érkező The Sky Breaker címet viselő DLC egy törzsek közti fesztiválra invitál minket a fennsíkra, ahol az RDA is előkerül. A második DLC ősszel várható, és a Secrets of the Spires címet viseli. Itt egy teljesen új régióban akadályozhatjuk meg az ég népének bányászati tevékenységét.

A játék Gold és Ultimate Editionjei mellé elérhető szezonbérlet már rögtön a megjelenésnél egy extra küldetést és kozmetikai felszerelést biztosít. Ezen felül az előrendelőknek és a PlayStation 5 tulajoknak is pedig még egy extra skint kapnak, látszólag előrendeléstől és verziótól függetlenül.

7.
7.
MikeHock
"Ugyanazt, csak a sztori más."

Minden könyv ugyanaz, csak más sorrendben vannak benne a betűk. :))
6.
6.
crytek
#5: A vicc az hogy egyeseknek minden dlc amit ubi csinál de más cég ami 78adszorra kiadja ugyanazt csak a sztori más az az ultimate királyság nektek na ez a vicc..
5.
5.
Dark_Temptation
unalmas már ez a far cry dlc-k full priceon és még dlc is jön a dlc-hez? vicc...
4.
4.
hedzsooo
Azt hiszem kivarom hogy a Gold mellett kijojjon hozza a Platinum, + a Diamond Edition is... Aztan a full Uber-Ultimate-Director's Cut Edition, amit majd 2 ev mulva sale-en, 75%-osan leertekelve lehet megeri majd beszerezni... De ne legyen igazam persze, aztan legyen 1 nagyon jo jatek toluk ami minden penzt is meger majd! :)))
3.
3.
sasncore
#1: A nyugdíjminimum összege 28 500 forint, Avatar: Frontiers of Pandora Standard Edition $69,99 kb. pont kijön így belőle az alapjáték, aztán lehet spórolni a DLC-re, egyben tudod drágább lenne. Így gondoltak a nyugdíjasokra is. UBISOFT jó fej mint a F:DESZ.
2.
2.
sasncore
#1: Szegénykéknek kell a pénz..

' Take-Two Interactive vezérigazgatója szerint a videójátékok valójában rendkívül gazdaságosak. Strauss Zelnick szerint a játékok ára az értékükhöz képest meglepően alacsony, ellentétben a streaming szolgáltatások áremeléseivel.'

'A Capcom elnök-vezérigazgatója szerint a videojátékok jelenlegi ára még mindig túl alacsony, különösen a mai fejlesztési költségeket figyelembe véve.'
1.
1.
csongor1996
Manapság már divat DLC-ket reklámozni a megjelenés előtt, vagy csak az Ubi tolja fullba a kapitalizmust?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...