Konzolokra tart a Rusted Moss

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A pixel art metroidvania a tavasszal jelent meg PC-re, az évforduló alkalmából pedig tiszteletét teszi majd a három nagy konzolgyártó eszközén is, ráadásul egy méretes frissítést is kap majd a játék.

A PLAYISM kiadásában megjelent fizikai platformer elemekkel operáló Rusted Moss egyértelműen a fejlesztők szerelemprojektje, hisz annyira belemerültek az év végére bejelentett tartalmi frissítés készítésébe, hogy jobbnak látták elnapolni annak élesítését, hogy valóban készen legyenek vele. A frissítés valamikor 2024 tavaszán élesedik majd, egyidőben a játék konzolos megjelenésével.

A posztapokalipitikus történet szerint világunkat tündérek (!) fenyegetik, főszereplőnk pedig kvázi egy tégla, akit emberek neveltek fel. A történet során nekünk kell eldöntenünk, hogy kinek az oldalára állunk végül: az emberekére vagy a tündérekére. A tartalmi frissítés két új régiót, 300 új termet, legalább 7-8 óra játékidőt és a Boss Rush játékmódot is elhozza majd, ráadásul egy új játszható karaktert is kapunk. Az Xbox Series X/S, PlayStation 5 és Nintendo Switch-tulajok számára a 2024 tavaszán esedékes megjelenéskor ez, és minden egyéb frissítés is elérhető lesz.

1.
1.
Seraph
Hátha jó lesz, ebből a műfajból mindig jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...