Hamarosan érkezik a Horizon: Zero Dawn - Seeds of Rebellion társasjáték

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Guerrilla és a Steamforged Games csapatai összefogtak, hogy egy kék fény nélkül is élvezhető játékot alkossanak a Horizon: Zero Dawn című videójátékból.

A Sony egy hivatalos blogbejegyzésben beszámolt arról, hogy már az utolsó simításokat végzik egy újabb videójátékon alapuló társasjátékukon. A Guerrilla és a Steamforged Games közös munkájának a gyümölcse a Horizon: Zero Dawn - Seeds of Rebellion névre keresztelt asztali társasjáték, ami Aloy kalandjaiba kalauzolja majd el a játékosait. Maga a koncepció is érdekes, mivel az eredeti videójáték mögött álló csapat is részt vett a fejlesztésen. 

A Guerrilla vezető szöveg- és játékírója, Emil Cholich határozta meg a helyszínt és a történetet: "A Seeds of Rebellion körülbelül hat hónappal azelőtt játszódik, hogy Regalla megtámadta a nagykövetséget a Horizon: Forbidden Westben. A történet téged és barátaidat a frissen kinevezett marsallok csizmájába helyez, akiket Hekarro azzal bízott meg, hogy vizsgálják ki a Tenakthok körében zajló zavargásokról szóló aggasztó jelentéseket." A társasjátékot úgy alkották meg, hogy mélyebb, gazdagabb élményt nyújtson a Horizon-rajongóknak, mint egy szokványos társas. Az X-en még egy kedvcsináló videót is megosztottak a játékról, ha szeretnél belekukkantani, akkor kattints ide

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...