Pár nap alatt elfogyott a PlayStation Portal készlete több boltnak is

  • Írta: osan
  • 2023. november 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan sok kritika és kételkedés övezte a kézi streamingeszköz megjelenését, de még a bejelentését is, most viszont olybá tűnik annyira sikeres lett, hogy már hivatalos viszonteladóktól sem lehet megvásárolni.

A PlayStation hivatalos oldalán is „jelenleg nem elérhetőként” van listázva a PlayStation Portal Remote Player, amit most már világszerte nehéz beszerezni, legalábbis hivatalos viszonteladóktól. Azért, ha valaki nagyon szeretne szerezni egyet, akkor biztos talál magának az eBay-en, igaz, áron felül.

Valószínűleg nagyobb sikert aratott a kézieszköz, mint bárki is számított rá, és megvan a lehetősége annak, hogy a Sony alapból nem gyártott és nem szállított ki elegendő mennyiségű készüléket, viszont az sem elvetendő, hogy portyázók csaptak le a készletekre. Ahogy a PlayStation 5 esetében is történt, az eBay-es és egyéb aukciósoldalak terméklistázásai arra utalnak, hogy páran nagyobb mennyiségben bevásároltak, hogy profit reményében továbbadhassanak a streamingeszközön.

Amíg nem tisztázódik a kép, addig nem lehet megmondani, hogy a készülék sikeressége vagy a profithajhász emberek miatt fogytak ki a készletek, de a Sony így is, úgy is jól járt ezzel. Azért a karácsonyi szezonra valószínűleg visszatérnek a PlayStation Portalok a boltokba, kérdéses, hogy milyen hamar fogynak el megint.

9.
9.
delphijos
#8: Emlékszem erre, de azért az nagyon más. Ott az elnevezés okozott keveredést, plusz ugye az SX hiánycikk volt, és megörültek hogy "mégis van". Ezt sehol senki nem hívta új konzolnak.
8.
8.
zoli12i
#7: Nem, nem. Volt egy amerikai cikk, hogy amikor pl. az új Xbox-ok megjelentek, sokan véletlenül mégis a régit vették/rendelték meg. Mert nem értették az elnevezést. És sokan futottak bele. Gondolj bele, hogy mennyi nagyszülő és hozzá nem értő szülő vásárolja ajándékként.
7.
7.
delphijos
#3: Még el is tudnám képzelni egy apuka/anyuka ajándékvásárlás során, de nem ezek az emberek azok akik megjelenéskor rohannak érte a boltba…. A “first day adopterek” meg azért tudják mit vesznek.
6.
6.
Doomsayer
5.
5.
Őrnagy
#2: Igaz-igaz. Mégis veszik :)
4.
4.
patka21991
Vagy direkt alul lőtték a gyártást, hogy ilyen cikkek szülessenek :)
3.
3.
zoli12i
Hmm, már valamiért látom előre, hogy lesz olyan hír, hogy sokan nem tudták, hogy nem egy új PSP-t vettek :)
2.
2.
TrishtanAG
#1: Ez magában nem felesleges, hanem egy igénytelen, több mint 10 évvel ezelőtti technológiai megoldásokkal rendelkező cucc (kivéve a controllerét). Ugyanennyiért sokkal jobb megoldások vannak a Remote Playre úgy, hogy ezer más mindenre is jó, amit veszel helyette.
1.
1.
Őrnagy
Én hatalmas ökörségnek tartottam az okosórát. Gondoltam, ha az embernél mindig ott a mobil, minek egy óra is? Aztán mégis vettem egyet. És szeretem. Lehet, hogy ugyanez a helyzet ezzel a cuccal. Sokan baromságnak tartják, mégis fogy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...