Kiszivároghatott a Tiny Tina’s Wonderlands 2

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 19.
  • Pletyka
Link másolása
Egy fejlesztői LinkedIn-profil volt ezúttal az árulkodó, ami alapján esélyes, hogy a Borderlands 4 mellett a Tiny Tina’s Wonderlands 2 is készül a Gearbox berkeiben, habár a bejelentés még távolinak tűnik.

A 2022-ben megjelent Tiny Tina’s Wonderlands viszonylag pozitív fogadtatásban részesült, sőt mi több, a Borderlands-frencsájz eddigi legjobb spin-offja kerekedett belőle. Nos, ha hihetünk a pletykáknak, a folytatás már úton van, legalábbis erről tanúskodik egy fejlesztői LinkedIn-profil, amelyből kiderül, hogy a Tiny Tina’s Wonderlands 2 és a Borderlands 4 is fejlesztés alatt van.

Utóbbi nem túl meglepő, lévén maga a Gearbox korábbi vezetője, Randy Pitchford sem csinált titkot abból, hogy a Borderlands 4 már készül. A nevezett vezető műszaki és gyártási igazgató adatlapja szerint 2022. májusától júliusáig dolgozott a stúdiónál - mindkét játék az Unreal Engine 4-et használja továbbra is.

Habár Randel R csak három hónapig húzta az igát, így nem derült ki, hogy a fejlesztés milyen szakaszában állnak, nyilván a Borderlands 4 van előrehaladott állapotban, hiszen négy év telt el a harmadik rész óta, míg a Tiny Tina’s Wonderlands csak másfél éves. Az sem tudjuk, mennyire érintette az Embracer projektkaszája az említett játékokat, van rá esély, hogy a Tiny Tina’s Wonderlands 2 már eltűnt a süllyesztőben a szerkezetátalakítás miatt, de ne legyen igazunk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...