Érkezik a League of Legends eddigi legkomplexebb hőse

  • Írta: szlav
  • 2023. november 19.
  • Hír
Link másolása
Közel tizenöt év és 165 játszható karakter után is tud igazán újat mutatni a Riot Games. A League of Legends következő bajnoka, Hwei egy elegáns festőművész, aki nem kevesebb, mint 10 aktív képességgel a tarsolyában lép a csatatérre.

Évről-évre egyre lehetetlenebbnek tűnik az a feladat, hogy a Riot Games hozzávetőleges egyensúlyban tartsa a League of Legends folyamatosan bővülő karakterkínálatát, most azonban úgy tűnik, hogy a stúdió kihajította az ablakon a balansz fogalmát. Bemutatták ugyanis a népszerű kompetitív MOBA legújabb bajnokát, Hweit, aki a jelek szerint messze a játék legbonyolultabb karaktere lesz.

A hagyományos Q, W, E és R alapképességek felállásai helyett ugyanis Hwei varázslatok kétgombos kombinációját kapja. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a QQ, QW, QE, WQ, WW, WE, EQ, EW és EE gombkombinációk gyors lenyomásával lőhetjük el a kilenc alapképességét, amelyek közt akadnak egy vagy több célpontra ható sebző támadások, illetve különböző utility és crowd-control képességek is. A minden bizonnyal midlanernek szánt, AP-ra építő mágus azonban finom falat lehet a gyorsabb assassin típusú karaktereknek. Ha részletesebben is meg szeretnétek ismertni Hwei képességeit, a Riot legújabb bejegyzésében bővebben is olvashattok róluk.

1.
1.
Ganzer
Istenem, az a karakterdizájn
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...