Demót kapott az Immortals of Aveum

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 20.
  • Hír
Link másolása
A játék elejét immár díjmentesen próbálhatjuk ki, ráadásul az előrehaladásunkat továbbvihetjük majd a teljes játékba, amennyiben a vásárlás mellett döntünk.

Az idén megjelent Immortals of Aveum egy érdekes játék volt. Egyszerre volt AAA-ára, mégis érződött rajta, hogy egy indie csapat alkotása. A világ, amelyet a fejlesztők megalkottak, mély és gazdag volt, ugyanakkor a harcrendszer sokaknak csalódást okozott. A nap végén azonban egyértelmű, hogy a játék bukásnak tekinthető, mivel a kritikai fogadtatás mellett anyagilag sem volt túl nagy siker, aminek a fejlesztő Ascendant Studios itta meg a levét.

Mindezek ellenére a fejlesztők nem engedték el a játék kezét, sőt: az ingyenes Echollector frissítés elhozza a New game+ játékmódot, a Grand Magnus nehézségi fokozatot, újrabalanszolták a harcrendszert, de új end game tartalmak is kerülnek a játékba új helyszínek és főellenségek képében. Most pedig már azt is tudjuk, hogy megjelent a játék demója mindhárom platformra.

Bár logikusabbnak tűnik a demót még a játék megjelenése előtt kiadni, ezzel serkentve a vásárlókat, végső soron érthető, hogy miért most, a játék kvázi legteljesebb állapotában kapja meg az Immortals of Aveum a próbaverziót, ráadásul konzolokon most akciós is. A demó elérhető PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, és PC-re is.

1.
1.
crytek
Demo ugyanmár. Amilyen sikertelen lett lehet fél év se kell az ea playhez..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...