Immortals of Aveum PC, PS5, XSX

Immortals of Aveum teszt

Az Ascendant Games varázslós Call of Dutyként emlegetett címe az EA Originals berekein kapott lehetőséget a megjelenésre. Mint kiderült nem is egy CoD-klónról van szó, sőt, hamarabb jut eszünkbe a DOOM vagy a Halo.

Alaposan leépítik az Immortals of Aveum stúdióját

Nincs minden rendben az Ascendant Studios háza táján. Csupán hetek teltek el azóta, hogy piacra került a stúdió első játéka, a vezetőség azonban máris megválik a fejlesztők felétől.

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

GC 2023: Leleplezte az AMD az FSR 3-at

Az Nvidia DLSS technológiájához hasonló megoldását a cég a DX11-es és DX12-es játékok számára teszik elérhetővé, új kártyákat is bejelentett a cég, amelyek természetesen támogatják az FSR 3-at.

GC 2023: Launch traileren az Immortals of Aveum

Az EA Originals új varázslós FPS-e már megjelent, ennek apropóján mutatták be a műsor során a trailerét, ami jól mutatja a játék hangulatát és azt is, hogy mire számíthat a játékos.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten több izgalmas játék is érkezik, de a kisebb, indie címek rajongói sem panaszkodhatnak majd, viszont a moziba járóknak nem lesz túl sok új néznivaló.

Immortals of Aveum - minden, amit a mágikus FPS-ről tudnod érdemes

Kiadós áttekintő előzetest kapott az Ascendant Studios mágikus lövöldéje, az Immortals of Aveum. Lássuk, mire lesz szükségünk ahhoz, hogy véget vessünk a mágusok végnélküli háborújának!

Egy icipicit eltolták az Immortals of Aveum megjelenését

Az Ascendant Studios egy közleményében jelentette be, hogy a fantasy FPS a korábban megadott időpontnál egy hónappal később jelenik meg.

SGF 2023: Vadiúj gameplay traileren az Immortals of Aveum

Az Ascendant Studios és az Electronic Arts varázslatos FPS-játéka, az Immortals of Aveum alig egy hónap múlva jelenik meg: íme, az újabb trailer.

SGF 2023: A PlayStation Showcase számos bemutatott címe Xboxra is megjelenik

A Microsoft platformja egy képben foglalta össze azt, amire több médium is felhívta a figyelmet: a műsorban látott játékok nagyrésze multiplatform megjelenés lesz.