Úgy tűnik, keresztet vethetünk a KoTOR remake-re

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 20.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalosan még nem kaszálták el a projektet, viszont az Embracer eddigi tűzoltási lépései alapján nagyon könnyű elhinni a pletykát, miszerint ez a játék sem készül már el soha.

A 2021-es év egyik legnagyobb híre volt, hogy érkezik a Star Wars: Knights of The Old Republic remake-je, igaz, egy villanásnyi teaseren kívül semmit sem láttunk belőle. A projekt az évek alatt több fejlesztőt is elfogyasztott, és legutóbb is egy negatív hír kapcsán kerül a figyelem középpontjába a játék, ugyanis a Sony törölte az összes videós anyagot és posztot, ami arra utalt, hogy valaha is létezett ez a projekt.

Jeff Grubb, a szavahihető játékipari insider, a legutóbbi, pénteki podcastjében kerek-perec arról beszélt, hogy pillanatnyilag a játékot senki sem fejleszti, és nem is tűnik, hogy valaki fejleszteni fogja. Virágnyelven ez azt jelenti, hogy ez a játék már nem készül el, az pedig, hogy az Embracer CEO-ja nem hajlandó nyilatkozni a KoTOR-remake kapcsán semmilyen kérdésre, igencsak hitelessé teszi ezt az információt.

4.
4.
crytek
Majd eladják ezt is ha nagyon kell a pénz...
3.
3.
Doomsayer
Megvoltak a félelmeink, hogy hogyan fogják totál elrontani a KOTOR Remake-et. Most elmúltak ezek a félelmek... De ez nem jelenti azt, hogy örülnék neki.
1.
1.
TrishtanAG
Szomorú, én azonban jobban félek, hogy az Embracer 15 törölt cucca között ott lehetett az új Soul Reaver is :(.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...