Már jelentkezhetünk a Suicide Squad: Kill the Justice League alfájára

  • Írta: szlav
  • 2023. november 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A jövő héten elrajtol a Suicide Squad: Kill the Justice League zárt alfatesztje, amelyre a szerencsésebb játékosok is beugrót nyerhetnek. Ha érdekel benneteket, a dolog, minél hamarabb ejtsétek meg a regisztrációt!

Úgy fest, hogy a hosszas huzavona után a jövő év elején végre tényleg piacra kerül a Suicide Squad: Kill the Justice League, ám a legutóbbi 20 perces gameplay prezentáció alapján úgy tűnik, hogy többé-kevésbé ugyanazt a live service játékot kapjuk majd, aminek a láttán egy emberként hördült fel korábban az internet. Mindenesetre, ha mindezek ellenére is szeretnétek egy próbakört futni a Rocksteady játékával, akkor érdemes jelentkeznetek a hamarosan induló zárt alfára! Mindenki másnak pedig itt egy friss trailer Harley Quinnről:

A november 30-tól december 4-ig futó alfára a WB Games weboldalán regisztrálhattok, csupán egy WB Games fiók és egy nyúlfarknyi kérdőív kitöltése szükséges a jelentkezéshez. A preferált platformként megjelölhetjük a PC-t, az Xbox Series X/S-et és a PlayStation 5-öt is, vagyis úgy fest, hogy mindhárom fő platformon egyszerre pörög majd a próbakör. Aki azonban a teljes játék megjelenésére vár, az 2024. február 2-ig még szunyókálhat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...