Télen érkezik az Atomic Heart második kiegészítője, a Limbo

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 22.
  • Videó
Link másolása
Limbo szeszélyes birodalmába látogatunk az Atomic Hearts második sztori DLC-jében, amely egy olyan hely, ahol egyetlen ökoszisztémába kapcsolódik minden. Még egy rövid kedvcsinálóra is futotta.

Limbo világa meglehetősen érdekes, olybá tűnik, hogy az egész hely egyetlen élő-lélegző ökoszisztéma, ahol teljesen új játékélmény várja a játékosokat. Itt leginkább platformelemek dominálnak: akadályokon kell átugrálnunk, almákat gyűjtünk közben, elkerülve azt, hogy a sziklák összezúzzanak bennünket. Ám lesz itt mesebeli kastély, egy tank valamint rengeteg dühös liba. Igazi szürreális élmény lesz.

A második DLC még télen megérkezik, amit önállóan is megvásárolhatunk, vagy a 40 dolláros Atomic Pass részeként. Az új előzetes alapján a játékos némi alakváltozáson is átesik majd.

1.
1.
Seraph
Nem tudom ki hogy van vele, nekem elég nagy csalódás volt. Ha nem tud valaki jó loot meg nyitottabb világ rendszert csinálni ne erőltesse, a kevesebb több lett volna. Valahogy a harc se volt az igazi. Kár mert a vizuális dizájn jó lenne.
Hátha majd a Stalker 2 elhozza a minőségibb szláv fps feelinget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...