Új Tribes-játék a láthatáron, már befutottak az első képek is

  • Írta: szlav
  • 2023. november 24.
  • Képek
Link másolása
A pontos címét ugyan még nem ismerjük, az első képek azonban már világot láttak az új Tribes-játékból. A látszólag a Tribes: Ascendre hasonlító új lövölde a nemrég alakult Prophecy Games műhelyéből érkezik.

Az 1998-ban útjára indított Tribes-játékok ugyan sosem tudtak versenyt tartani az olyan népszerűbb aréna shooterekkel, mint az Unreal vagy a Quake, de a gyors csúszásokba és hatalmas ugrásokba fűzött játékmenet így is maradandó benyomást hagyott maga után. A széria legutóbbi darabja, a Tribes: Ascend 2012-ben már free-to-play játékként jelent meg, és habár megtalálta a maga rajongói keménymagját, igazán átütő sikert ekkor sem ért el.

Most a Hi-Rez ismét megpróbálkozik a franchise felélesztésével, a fejlesztéssel pedig a 2019-ben alapított Prophecy Games csapatát bízták meg. A játék (melynek még a címét sem ismerjük) hivatalos bejelentése még nem történt meg, az FPS-Z szerint azonban már zajlanak a korai tesztelések - innen szivárogtak ki az alábbi screenshotok is:


Ahogy láthatjuk, nem csak a képek minősége hagy kívánnivalót maga után, maga a játék is igen korai állapotban van még. Könnyen elképzelhető tehát, hogy még akár évekre lehetünk a komplett megjelenéstől, a végtermék pedig csak nyomokban hasonlít majd a fent látottakra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...