Avatar: Frontiers of Pandora - lássuk az előrendelői bónuszokat!

  • Írta: szlav
  • 2023. november 25.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft egy külön videót szentelt az Avatar: Frontiers of Pandora előrendelői bónuszainak. Komolyabb előnyhöz vagy korai hozzáféréshez nem juthatunk, ellenben a kozmetikai extrák igen mutatósak.

Az elmúlt pár évben szinte már bevett szokássá vált, hogy az AAA-kategóriás játékok előrendelésével gyakran napokkal (vagy akár egy teljes héttel) korábban hozzáférést nyerhetünk az adott címhez. Az persze kérdéses, hogy mennyire fair taktika ez - mi még mindig azt ajánljuk, hogy a legtöbb esetben ne rendeljetek elő, várjátok meg az első teszteket -, az azonban kétségtelen, hogy pénzügyi szempontból sikeres az efféle stratégia.

Nos, az Avatar: Frontiers of Pandora esetében nem kell, hogy emiatt fájjon a fejünk. Sem az előrendelők, sem a Ubisoft+ előfizetői, senki más nem juthat kézzel fogható előnyökhöz vagy korai hozzáféréshez. Az előrendelők csupán a Child of Two Worlds Pack névre keresztelt apró DLC-t kapják, ami egy egyedi kosztümöt és fegyverkinézetet takar. Az alábbi videóban szemügyre vehetitek ezeket:

Az Avatar: Frontiers of Pandora december 7-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
crytek
Az optimalizáció csúcs ez is... Amikor dlss/fsr nélkül már nincs is teszt

https://www.computerbase.de/2023-12/avatar-frontiers-of-pandora-benchmark-test/3/#abschnitt_benchmarks_in_full_hd_wqhd_und_ultra_hd

https://www.pcgameshardware.de/Avatar-Frontiers-of-Pandora-Spiel-73347/Specials/Avatar-Frontiers-of-Pandora-Snowdrop-Tech-Benchmarks-Test-1435474/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...