Küszöbön állhat a The Division: Heartland megjelenése

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 27.
  • Pletyka
Link másolása
A looter-shooter franchise ingyenesen játszható spinoffja korhatár-besorolást kapott Tajvanban, ami nem sokkal a megjelenés előtt szokott történni, így bízhatunk benne, hogy még 2024 elején megérkezhet a játék.

Az áprilisi Division Day alkalmával kapott hivatalos előzetest a The Division spinoff játéka, a Heartland, ami a városi hadviselés helyet az idilli, vidéki tájakra a kalauzol majd el minket. Az alaphelyzet viszont nem változik, továbbra is egy Division-ügynököt fogunk irányítani, akivel egy túlélős, PvEvP játékmenetben kell helyt állnunk. A kisvárosi Amerika mellett a spinoff abban is eltér a sorozat eddigi részeitől, hogy ingyenesen játszható lesz.

Egy X-felhasználó posztolta ki, hogy a játékot Tajvanban már ellátták korhatár-besorolással. A hatóság megítélése szerint a játék a PG-15-ös jelölést kapta az "agresszív, illetlen beszédért" és a "társadalomellenes hangvételért". Ezek alapján a játék várhatóan ugyanolyan lesz, legalábbis a korhatár besorolás szempontjából releváns aspektusokban, mint az első két rész.

Hivatalos megjelenési dátumról nem beszélhetünk még, a szivárogtató is csak korábbi tapasztalataira tud alapozni, miszerint a tajvani besorolás nagyjából a játék megjelenése előtt kettő és fél hónappal szokott történni. Az biztos, hogy a játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik majd, reményeink szerint még a jövő év elején.

3.
3.
Ca$Hman
2: Én már írtam petíciót, hogy teljes árú legyen. Bár mindegy, ígyis úgyis elutalok 80 dolcsit a fejlesztőknek :)
2.
2.
Anti crytek
Habár ingyen megkapjuk majd ezt a remek játékot, én azért utalok egy kis pénzt a fejlesztőknek, nehogy szó érje a ház elejét!
1.
1.
memoryman
Az 1. részt nagyon élveztem. A 2. rész még hátravan. Ez meg ingyenes, szóval várjuk szeretettel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...