Egy másik projekten is dolgozik a State of Decay 3 fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 27.
  • Pletyka
Link másolása
Az Undead Labs egy korábbi alkalmazottjának LinkedIn-profilja szerint a stúdió nem csupán a State of Decay harmadik részét kalapálja, hanem egy másik, bejelentés előtt álló játékot is.

Több mint három év telt el a State of Decay 3 bejelentése óta, de sem az Undead Labs, sem a Microsoft nem látta elérkezettnek az időt, hogy további konkrétumokat osszon meg a nyitott világú zombis játék folytatásáról. Ám a jelek szerint az elhúzódó fejlesztési időnek az is az oka, hogy a csapat egy másik játékot is készít, amit még hivatalosan be sem jelentettek.

Egy Daniel Floy nevű fejlesztő LinkedIn-profiljából kiderül, hogy közel tíz évet húzott le az Undead Labsnél vezető narratív animátorként egészen idén februárig. Megemlítette, hogy még közelgő kiadás előtt álló "projekteken" is dolgozott - ezek közül az egyik nyilván a State of Decay 3, a másik pedig egy rejtélyes cím, amiről a hír is szól.

Jelenleg tippünk sincs arról, hogy milyen alkotásról van szó, és a State of Decay 3-ról sincs túl sok konkrétum. Az év elején Matt Booty, a Microsoft játéktartalomért és stúdiókért felelős elnöke elhintette, hogy valamikor 2024-ben többet hallunk majd a túlélőjáték harmadik részéről. A legutóbbi pletykák szerint csak valamikor 2027-ben kerülhet a boltokba.

4.
4.
crytek
Egy zombis tps/fps amolyan dead island szerűség jó lenne tőlük.
3.
3.
markoci555
"projekteken" - szerintem ez nem feltétlen egy másik játék, főleg nem animációs embernél
2.
2.
Merőkanál
Annyira feleslegesnek tartom az ilyen híreket “ információ nulla valamikor 2027 “ ben jelenhet meg . Hol van az még kérem ?
1.
1.
Seraph
Tényleg kellett harmadik esély ennek a hulladék State of decaynek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...