Jól muzsikál a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty kiegészítője

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 28.
  • Biznisz
Link másolása
A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty című kiegészítőjéből eddig 4,3 millió példányt adtak el a megjelenése óta - erősítette meg a CD Projekt RED. Úgy tűnik Idris Elba jól szerepelt!

A CD Projekt Red legutóbbi eredménybeszámolója során nyilvánosságra hozta, hogy mennyire keresték a játékosok a Cyberpunk 2077 kiegészítőjét, a Phantom Liberty-t. A szeptember 26-án debütáló DLC az első három hetében is nagyszerűen muzsikált, azonban úgy tűnik, hogy az érdeklődés a játék iránt nem lankadt. "Becsléseink szerint a múlt hétvége után a bővítmény összes eladási száma meghaladta a 4,3 millió példányt is." - nyilatkozta Piotr Nielubowicz, pénzügyi igazgató.

"Ez így lehet, hogy nem tűnik soknak, de valójában ez a szám azt jelenti, hogy minden ötödik ember, aki rendelkezik az alapjáték PC-re vagy next-gen konzolokra szánt példányával, megvásárolta a bővítményt is." Ráadásul ehhez a számhoz még csatlakozik a Cyberpunk 2077: Ultimate Edition-nel együtt eladott Phantom Liberty példányok száma is. A jelentésből az is kiderült, hogy a példányok 68%-át PC-n, 20%-át PlayStation 5-ön, 13%-át pedig Xbox Series X/S konzolokon adták el.

6.
6.
hedzsooo
#5: Oroulok, h nem csak en talaltam a mai kommentjeit enyhen szolva viccesnek... Mar a 2. cikknel a CDPR-hireken belul itt a GK-n. Egyszeruen nem tudok gombot varrni a kommentjeire. XD :)))

Mondjuk itt meg ha 1 pillanatra belegondolok, akkor ertem en a logikai bukfencet a mostani kommentjeben: vmelyik szinten mostani cikknel emlitette hogy nem jatszik PC-n... :))) Csak akkor ugye azt nem ertem, hogy ha nem veszi a faradtsagot h megnezzen a C2077 PC-s, 4K-s, full uber-maxed out-psycho-grafikas felvetelt, akkor h a p*csaba gondolja hogy megtudja itelni a jatek valos grafikai szintjet??? :-)))
5.
5.
MikeHock
#4: ?

Akkor nézd meg fullon egy PC-n pathtracinggel.

A legszebb játék a piacon, magasan.
4.
4.
Seraph
#3: Nem egy csúnya játék, de nem láttam sehol azt a generációs előnyt grafikában, RDR2 se volt rosszabb semmivel látványban.
3.
3.
Doomsayer
Lövésem nincs ki az az Idris Elba, aki jól szerepelt, de elég jó az alapjáték is és generációs előnyben van grafikában kvázi az Alan Wake 2-n kívül minden ma kapható játékkal. Eddig nem vettem meg a kieget, de meg akarom és meg is fogom, csak most annyi más jósággal vagyok elfoglalva, hogy annak a tetejére dísznek már nem akartam rátenni porosodni. Ahogy utolérem magam, jöhet a Phantom Liberty.

Viszont az ünnepekben a fogalmam sincs, hogy 100, vagy 200 óra után félbehagyott és későbbre eltett Zelda: TotK-al akarok újra belendülni és ott van a Fire Emblem Three Houses is, ami csak megnézés volt eddig és az a megnézés is csak három alkalom, és az a három alkalom is hat órás lett egyenként. Ja, meg ott van (többek között) a Robocop is gépre. Meg szerintem jönnie kéne már a Jedi Survivor-nak is game pass-be. Szóval van itt minden, mint a búcsúban és így most a kiegészítők húzzák a rövidebbet. A Pathfinder: WotR - Lord of Nothing is többek között ezért várat még magára.
2.
2.
Ca$Hman
Nem csodálom, én pl. mindhárom platformra megvettem, és végig is vittem mindegyiken. Majd megírom milyen volt, hogy akik arra várnak , 1 euró legyen a játék is vágják mi a szitu, ne csak majd 2027-ben.
1.
1.
Seraph
Az új befejezés jó lehetett volna de hülyén lett szerintem megírva. Az új skill és armor rendszer sokkal jobb, bár a játék még mindig elég bugos. De összességében nem volt rossz a Phantom liberty, megérte megvenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...