Teljesen máshogy fest a Spine, mint két évvel ezelőtt

  • Írta: szlav
  • 2023. december 1.
  • Videó
Link másolása
Multiplayeres lövöldének indult, de végül egy sztoriközpontú egyjátékos kaland lesz a Spine. A korai bemutatóhoz képest a játék látványvilága is radikális változásokon esett át.

Amikor két évvel ezelőtt, az akkori Gamescom színpadán bemutatkozott a Spine, egy csapatalapú online játékot ismerhettünk meg, sok főhőssel, egy sötét világgal és mobilos verziókkal. Nos, két év alatt rengeteget változott a Nekki elképzelése: a Spine mára egy egyjátékos TPS lett, ráadásul még a látványvilága is alaposan kiszínesedett.

Minden azért természetesen nem változott meg: továbbra is egy disztópikus cyberpunk világban járunk, ahol a főhősünk katanával és lőfegyverekkel a kézben, no meg a képességeit felerősítő implantátummal a gerincén számol le a rosszakaróival. Kétségtelen, hogy az új cinematic előzetes látványos lett, ráadásul egy-két gameplayre hajazó snittet is láttunk benne, ám a megjelenés bizonyára még messze van.

Annál is inkább, mivel a Spine sem kapott megjelenési dátumot. Annyit azonban tudunk, hogy a mobilos verziókat ejtve már "csak" a PC, az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 a célplatform.

6.
6.
Asshya
5.
5.
Low Noise
Mint a Ruby demók amik Ati VGA-k hoz jártak. Érdekel minden ami singleplayer TPS, azért ha inkább lőni kéne mint bunyózni az jobblenne.
Ati Ruby Demo: https://youtu.be/sUAuj0Jn8UI?si=P6KeVOqXnGZlMtPt
4.
4.
memoryman
Ez nekem is nagyon tetszik! A gerincen lévő implantátum a Dead Spacere emlékeztet. Jó lenne ha itt sem lenne semmi a kijelző sarkaiban hanem az egész képernyőz kitöltené a látvány. Jöhetne egyből game passba is.
3.
3.
br1Koo
Nekem is megakadt a szemem ezen a játékon a felhozatalt átnézvén. Várós nagyon, kíváncsi leszek milyen a végproduktum
2.
2.
Neo1989
"Multiplayeres lövöldének indult, de végül egy sztoriközpontú egyjátékos kaland lesz"
Zene füleimnek.
1.
1.
crytek
onlineból single.. na így kell ezt. Listás is lett a dolog. Imádom őket :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...