Jövő héten jön a Resident Evil 4 PS VR2 frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 1.
  • Hír
Link másolása
Az ingyenes frissítés egy külön lőtéri pályával is érkezik, hogy a játékosok megszokják az új kameranézetet és az irányítást is. A teljes játék játszható lesz VR módban.

A tavasszal megjelent Resident Evil 4-remake igazi aranybánya a Capcom számára, ráadásul a játék még mindig kap új, ingyenes kiegészítést. A Separate Ways DLC-vel egyszerre bejelentett VR-mód ugyanis felár nélkül lesz elérhető, igaz, úgy tűnik, hogy csak PlayStation 5-ön, a PS VR2-vel rendelkező játékosok számára.

A sorozat és a VR kapcsolata nem új, a hetedik rész kifejezetten a virtuális valóság figyelembe vételével készült, illetve a nyolcadik rész is végigjátszható ilyen szemüveggel. A legfrissebb rész is csatlakozik a klubhoz, és a játék eredeti kampányát teljes egészében végigjátszhatjuk majd így. Hogy minél zökkenőmentesebben ugorhassunk bele a játékba, egy külön lőtéri gyakorlópályát is kapunk, ahol a kameranézetet és az irányítást is begyakorolhatjuk.

A Resident Evil 4-remake a The Game Awards év játéka-díjának egyik várományosa, és azon játékok egyike, amelyek natívan elérhetők az új iPhone 15-ös modellekre. Az ingyenes VR-mód december 8-án válik elérhetővé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...