Előzetesen a Halo-sorozat második évadja

  • Írta: osan
  • 2023. december 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Master Chief visszatér és vele együtt folytatódik az emberiséget fenyegető Covenant inváziója is. John-117 felfedezi, hogy egy mély kapcsolat fűzi őt egy rejtélyes űrlény szerkezethez, a Halohoz, ami akár meg is mentheti az emberi fajt – vagy segíthet annak elpusztításában.

Jó hétvégénk van, nemcsak a Sárkányok Háza új kedvcsinálója érkezett meg, de a Halo-sorozat legújabb szezonjába is bepillantást nyertünk, hála a Paramountnak.

A cég saját streamingoldalán található sorozat legújabb szezonja már jobban visszanyúl a játéksorozathoz, és míg az első évadnál érezhettük azt, hogy könnyedebben kezeli a két médium közötti kapcsolatot, addig most egyből a Halo 3-at juttatta eszünkbe:

A videó végén pár másodperc erejéig egy Halot is láthatunk, ami - ugyan az első évad végére volt beígérve -, igazán izgalmas premisszával kecsegtet minket.

  1. február 8-án veszi kezdetét az évad a Paramount+-on, nálunk ahogy az első évad is tette, valószínűleg a SkyShowtime-on fog debütálni.
7.
7.
Seraph
#4: Az nem lesz soha ameddig ez a kókler 343 csinálja őket.
6.
6.
zoli12i
IMDb értékelés: 7,2.
Összesen 2 epizód lett 8 pont feletti. Az egyik epizód meg 4,7 pont. Lesz itt hova fejlődni.
5.
5.
Ooorky
Arra emlékszem, hogy volt benne valami ugráló metrós(?) rész, aztán nem is néztem tovább.
4.
4.
crytek
Most már csak valami ütős halo game kéne...
3.
3.
Csoki80
#1: Pont ezek az elemek tettek pluszt a sorozatba és nem egy agyatlan lövölde lett :-)
2.
2.
silkgoat
1.
1.
Shao Kahn
Nagy reményt fűztem annó a sorozathoz, de az első évad végignézése után azt kellett tapasztalnom, hogy csalódtam. Túl kevés volt a Covenant jelenlét és az ellenük való harc az első évadban, inkább drámázással és a főhős lelki problémáival volt elfoglalva a sorozat. És miért kellett azt kitalálni, hogy egy ember kislány a Covenanthoz került, és ők nevelték fel? Szánalmas. Így aztán nem várom a második évadot, felteszem a kérdést van-e értelme?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...