Privát szerverek érkeznek a Sea of Thieves-be

  • Írta: osan
  • 2023. december 3.
  • Videó
Link másolása
Nemsokára végre egyedül, vagy négyfős baráti társaságunkkal is élvezhetjük a Sea of Thieves nyújtotta kalandokat úgy, hogy nem kell a többi játékostól tartanunk, hiszen érkeznek a privát szerverek. A lehetőség a legújabb, tizedik szezon érkezésével veszi kezdetét.

Nagyjából a játék megjelenése óta könyörögnek a rajongók, hogy bekerüljön a Sea of Thieves-be a lehetőség, hogy ne kelljen bajlódnunk a többi játékos által állított fenyegetéssel és nyugalomban is élvezhessük a kalózlét előnyeit.

Safer Seas néven érkezik a várva várt újítás, amiben akár 3 barátunkkal is hajóra szállhatunk és elveszhetünk majdnem a teljes élményben. Értelemszerűen a PvP-elemek nem lesznek elérhetőek a biztonságosabb vizeken, de minden PvE lehetőség, mint a Trading Company- vagy a Tall Tales-féle küldetések rendelkezésünkre fognak állni.

Lesznek megkötések is a játékmódban, például Trading Company-ban csak a negyvenes szintig juthatunk el, vagyis esélytelen, hogy elérjük a Pirate Legend státuszt.

2023 utolsó Sea of Thieves frissítése nemcsak a Safer Seas-t hozza el nekünk, de Skull of Siren javításokat és a Sanctuary Outpost ünnepi fáját is. A frissítés december 7-től lesz elérhető.

1.
1.
crytek
Na még a végén rá kell majd nézni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...