Már hónapok óta nyilvános volt a GTA 6 trailerének dátuma

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 4.
  • Pletyka
Link másolása
A játék létezését februárban ismerte el a Rockstar, és egy pólón szereplő számsorozat alapján már októberben "nyilvánosságra hozta" a trailer érkezésének nem csak dátumát, de az időpontját is.

Sokan szkeptikusan fogadták a pletykát, miszerint a Rockstar december elején fogja hivatalosan is leleplezni a GTA 6-ot, aztán amikor megerősítették a dolgot, már zavarba ejtően közelinek érződött a dátum. A holnap délután 15:00-kor elérhetővé váló előzetes nagyjából másfél perces lesz, és remélhetőleg nem csak egy mezei teasert kapunk majd.

Már csak azért is, mert, mint kiderült, a Rockstar hónapokkal ezelőtt "bejelentette" a játék trailerének érkezési dátumát. Igaz, a bejelentés kissé erős szó, ugyanis a GTA Online-ban októberben megjelent "ONEDAYWILLREVEALALL" pólón látható számsorban rejtették el a fontos dátumot. Szemfüles rajongók felfedezték, hogy a pólón szerepel a 120523, ami az amerikai dátumformátum szerint 2023. december 5-nek felel meg, sőt az utána következő 09 a keleti parti idő szerinti reggel 09:00-es premiernek felel meg.

A kommentszekcióban ugyan ezen logika mentén olvasták a számsor egy másik részét, ahol a 040125 jött elő. Ha ez nem egy áprilisi tréfa, akkor ez akár a játék megjelenési dátuma is lehet, ami 2025. április 1-je lenne. Erre valamelyest rácáfol a Take Two idei kijelentése, miszerint a játék akár 2024-ben megjelenhet, mindenesetre ez holnap kiderül.

7.
7.
crytek
#6: 5090 + DLSS4 hiszen ez olyan egyértelmű..mindenkinek ilyen gépe van, mert a fejlesztők ezt követelik
6.
6.
Doomsayer
#5: Így van, pont ezt akartam írni. Maga a játék engem csak technikai oldalról érdekel, de rohadt jól néz ki a trailer :)

Arra leszek kíváncsi, hogy milyen gépen fog menni?
5.
5.
Yanez
Már kint a trailer. Fantasztikusan néz ki de csak 2025-ben jön...
4.
4.
Seraph
#3: Csak nehogy csalódás legyen a vége, az hogy az eredeti kreatív emberek már nem vesznek részt benne, és az olyan nyilatkozatok miszerint a modern érzékenységeket is tiszteletben tartja majd és hasonlók kissé lelombozóak.
3.
3.
ATi0021
10 éves várakozás után jön az egyik legeladottabb\népszerűbb játékának új része. Valószínűleg következő 10-15 évben nem fog újabb GTA jönni. Arról nem is beszélve Vice City 22 éve vár egy új részre.

Úgyhogy nem kell csodálkozni, hogy ennyi várakozás után ilyen nagy a hype körülötte. Akinek meg ugye nem tetszik ne nézzen rá.
2.
2.
crytek
Rockstar helyébe szét trollkodnám a hájpot...és ebben a másfél percben azt láthatnánk ahogy pixelekből összeáll a game logója :)
1.
1.
Raam989
Jajbazzeg, adják már ki azt a rohadt trailert, hát komolyan halál idegesítő ez a hype, ami egy 2 perces videó miatt megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...