Tölthető a Cyberpunk 2077 legújabb javítása egy sor érdekes funkcióval

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 5.
  • Videó
Link másolása
Gondoltad volna, hogy V ezentúl meghívhatja partnerét a lakásába némi szerelmi légyottra? Vagy most már gyalog is hallgathatunk rádiót? A Cyberpunk 2077 vadiúj frissítésében pont ezek várnak rád!

A 2.1-es patch további jelentős változásokat hoz magával, köztük a rajongók által "leggyakrabban kért új funkciókkal". Ha eddig gondot okozott a nagy távolságok megtétele, nincs gond, mostantól öt különböző metróvonalon keresztül utazhatunk Night City 19 állomása között. Közben nézelődhetünk, vagy éppen zenét hallgathatunk a hordozható lejátszónk segítségével, ugyanezt gyalogszerrel is megtehetjük.

Mostantól bármelyik apartmanunkba meghívhatjuk szerelmünket, hogy eltöltsünk vele egy kis időt. A Hangouts bármikor megismételhető, amikor valakivel romantikus viszonyba kezdünk. Még több izgalmat tartogatnak az új autóversenyek, ha befejeztük a The Beast in Me missziót. Elég csupán a versenyeket jelző zászlókat megkeresni a térképen, amivel után jutalmakat és kedvezményeket kapunk az Autofixer webhelyen. Ezen kívül fejlődött az ellenfeleink mesterséges intelligenciája is, illetve fejlődtek a bossharcok és új kunsztokat mutathatunk be motorkerékpárunkkal is.

A különböző szép kilátással bíró helyekre távcsöveket helyeztek el, így Night City érdekes helyeit innen is felfedezhetjük. A javítások listája eléggé impozáns, a teljes listát itt veheted szemügyre. A patcht beharangozó előzetes magyar felirattal is élvezhető.

Egyébként ma érkezik a Cyberpunk 2077 Ultimate kiadása is, ezt is érdemes fejben tartani.

1.
1.
hedzsooo
Kiraly valoban, a metros ujitasra is nagyon kivancsi vagyok, en tuti nem fogom skippelgetni, legalabbis az elso 100 oraban... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...