Már 12 millió játékos indult az űr felfedezésére a Starfieldben

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 5.
  • Hír
Link másolása
Phil Spencer, az Xbox fejese nemrégiben egy brazil játékshown vendégeskedett, ahol elárulta, hogy már több mint 12 millió játékost mozgatott meg a Bethesda új szerepjátéka.

Phil Spencer, a Microsoft Gaming fejese legutóbb a brazil CCXP játékkiállításon tartott beszédet, ahol az IGN szerint a Starfield egyik újabb mérföldkövéről számolt be. "A Starfieldnek több mint 12 millió játékosa van a premier óta, és még mindig ott van a stúdióink legtöbbet játszott játékainak Top 10-es listájában.".

Egy kérdésre válaszolva az Xbox-főnök szerint az a céljuk, hogy a Starfield a Skyrimhez hasonló élettartammal rendelkezzen, amely még 12 évvel a megjelenés után is népszerű a rajongók körében. Spencer hozzátette, hogy Todd Howard és a Bethesda csapata azt reméli, hogy a Starfileld is hasonló élményt jelent "azok számára, akik szeretik az űrt és az űrkutatást".

Ehhez pedig minden eszközt megadnak a vállalkozó kedvű rajongóknak. Bejelentették a következő bővítményt Shattered Space címmel, a közösség megkapja az összes létező mod-eszközt, hogy létrehozhassák saját tartalmaikat, ami már annyira fontos volt a Skyrim esetében is.

Habár a Starfield nem kapott olyan elismerést a kritikusok és a rajongók részéről, mint a Bethesda korábbi játékai, és az egyidejű játékosok száma is drámai mértékben csökkent a megjelenés óta a Steamen, még mindig van remény, hogy a játék évekig fennmaradhat a felszínen. Főleg, hogy a konzolos számokat még nem is ismerjük.

13.
13.
Seraph
#12: Ebből is látszik hogy egy rossz vicc a modern gaming sajtó.
12.
12.
Zuzmo
#3: Majdnem mindenhol 10/10-et kapott.
Persze, azért áll 83-on Metacriticen. 90 szakmai értékelésből 11 helyen 10/10, a többin nem.
11.
11.
Grabowsky30+
#6: Pontosan ugyan ez történt nálam is.
10.
10.
Seraph
#9: Ha Fallout 4 és 76 után valaki ettől még várt valamit...sajnos eleve nagyon pesszimista voltam és bejött. Ez már nem a régi Bethesda.
9.
9.
Viktor_The_Best
Ez a játék annyira unalmas számomra hogy egyszerüen borzasztó! Igaz én streamben néztem az egyik streamertől (thevr...khm) és kb 6 óra után feladtam! Szinte ugyanolyan kinézetü bázisokra mész és ugyanolyan ellenfelekre lövöldözöl. A karakterek arcai nem szépek, az ürcsaták is 3-4 után monotonná válnak, bolygók kietlenek, hasonló kinézetüek, stb. Hogy kaphatott ez a játék jó értékeléseket? Meg ennyi fejlesztés után nem ezt várná el a játékos!
8.
8.
markoci555
vicces a cím, mert pont le lehet követni ki is ment ki az űrbe
steamen meg kell venni, így az emberek több mint hatoda be is fejezi a játékot, ami nem rossz arány más játékokat nézve, itt is van egy brutális lemorzsolódási arány, de xbox-on valami siralmas a helyzet, majdnem harmada az embereknek ki sem jut az űrbe

az meg külön röhejes, hogy ilyet kell mondani egy teljesen új játéknál: "és még mindig ott van a stúdióink legtöbbet játszott játékainak Top 10-es listájában"
7.
7.
norbi27
Annyira nagyot megy, hogy 3 hónappal megjelenés után most 30%-os akcióban van steamen.
A negatív review-kra adott Chatgptvel összedobott "hülye vagy a játékhoz" lényegű ügyfélszolgálati válaszok is nagyot dobtak a game népszerűségén. Sikerült letornászni vegyes, 68%-ra :).
6.
6.
Ooorky
#5: Én elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem Cyberpunk-ba mi változott 2.0-ával...
Azóta semmi motivációm folytatni a Starfield-et, majd ha uborkaszezon lesz.
5.
5.
Spazz Maticus
#2: Már többen játszanak a F4-el Steam-en mint ezzel...

A nagyobb Fallout modderek jó része meg megnézte a game-et, és neki sem kezdett a modding-nak, maradtak a 3-4-nél, meg a NV-nál...XD
3.
3.
zoli12i
#1: De hát ez a játék majdnem mindenhol 10/10-et kapott.
2.
2.
silkgoat
#1: alapjaiban egyetertek, de azert meglatjuk lesznek e valami lelkes orultek akik a modokkal hasznalhato allapotura hozzak. De hogy 12 evig jatszananak velle tobb millioan azt nehezen hiszem meg a modok ellenere is :D
1.
1.
Seraph
Abból a legtöbb ránézett gamepassban, "mi ez a szar?" és törölte is le.

Skyrim cipőfűzőjét se tudja bekötni, és annyira el van cseszve alapoktól hogy a modok se segítenek rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...