Bocsánatot kértek a The Day Before fejlesztői

  • Írta: osan
  • 2023. december 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Holnap, azaz december 7-én végre megjelenik az oly sok felháborodást keltő játék, a The Day Before. A fejlesztők úgy gondolták, hogy még azért a megjelenés előtt magyarázkodnak kicsit és bocsánatot kérnek a játékosoktól, hogy nem úgy zajlott a marketingkampány, ahogy szerették volna.

5 éve készül a The Day Before, ez manapság már egyáltalán nem számít kirívónak, viszont azok a gyanúsítgatások – miszerint nem is készül a játék, az egész csak egy nagy átverés – és „botrányok”, amik körülvették, illetve veszik az érkező alkotást, már különlegesnek számítanak.

Egy X-poszt keretében most tisztázni akartak pár dolgot a fejlesztők: előszőr is jó játékot kívánnak mindenkinek, aki már a megjelenés napján nekiesik alkotásuknak, majd megszólítják azokat, akik nem hittek/hisznek a játéknak, illetve játékban. Elismerik, hogy nem a legjobb marketing stratégiát alkalmazták a fejlesztés ideje alatt és a trailerek/teaserek is lehettek volna jobbak, de elmondásuk alapján mindennap tanulnak és fejlesztenek önismeretükön, mint mindenki más. Emellett megvédik magukat az olyan vádaktól, hogy csak pénzhajhász próbálkozás az egész vagy egy egyszerű asset flip, hiszen keményen dolgoztak a játékon éjjel-nappal és iszonyatosan örülnek, hogy végre napvilágot láthat munkájuk gyümölcse.

Ezután még megköszönik támogatóiknak, hogy mindig kiálltak mellettük, a streamereknek sok nézőt kívánnak, illetve az önkénteseknek is köszönetet mondanak, akik segítették a játék elkészültét.

December 7-én jelenik meg a The Day Before egyelőre csak PC-re, de elméletileg valamikor várható lesz PlayStation 5-re is. Ti mit gondoltok róla, vajon ez a bocsánatkérő levél feledtetni tudja az elmúlt években történteket vagy csak inkább olaj a tűzre?

12.
12.
crytek
#11: Persze hogy nem az lett. Ezzel mindenki tisztában van. Hogy is lett volna valami az amit nem is készítettek?

Kb ez olyan stalker 2-es dolog...biztos van valami ott is de nem olyan mint amiket mutogatnak. Ott is csak a videokat csinálták. Ott is ez lesz majd Q1-ben talán kiadnak valamit de abban nem lesz köszönet :) Ne így legyen...
Bár bízom benne a ms leszól hogy ne égessetek már jobban minket hogy szart adtok a game passba.. bár a ms mostanában lévő dolgai miatt keresztbe fossák mi lesz a stalker 2vel..

A lényeg. Ezt a fejlesztők maguknak csinálták. Ha belebuknak (márpedig gyanús hogy ez lesz) akkor így jártak
11.
11.
delphijos
#10: Én csak azt mondtam hogy olyan szempontból hogy “nem is készül semmi”. Hogy baromira nem az lett és nem olyan amit ígértek , az tény.
10.
10.
crytek
#9: De pontosan aki mmo-ra várt az eszeveszetten várta mert amivel hakniztak az legalább még szép is volt, jó is volt. Ehelyett amit most kiadtak pff.... kb generációnyi különbség..
Azon se lepődnek meg ha a sok negatív steam "értékelés" vagy inkább sértegetés után leszednék a rákba és bezárnák az egész kocerájt
9.
9.
delphijos
#8: De bakker, ha szar, nem kell megvenni. Nem az van hogy vakon megvetetik veled. Csillió hitegetés / átvererés volt már a játéküzletben. Félreértés ne essék, még véletlenül se azt mondom hogy ez fasza , csak nem pont ezeken a szerenecsétleneken kell rágni a gittet, azért ez nem a GTA VI hogy mindenki remegve várta, és most hatalamas csalódás érte. Ez egy kis stúdió, valószínű ugyanazt a hibát követték el mint a Hello Games anno. Túl nagyot képzeltek, rosszul mérték fel az erőforrásokat. Ez nem dícsérni való, de nem hiszem hogy ez szándékos "átverés". A No Man Sky ki lett pofozva az idők során. Erről majd kiderül mi lesz a sorsa.
8.
8.
crytek
#7: Csakhogy az ubi nem kamuzott meg mutogatta a világnak azt ami nem létezik és sose fog létezni.. Ez a foshalmaz kint van most earlyben..meg lehet nézni mi ez és meg lehet nézni mi az amivel egyfolytában hitegették az embereket nem hogy 10 év múlva sose lesz olyan mint amit mutogattak. Ugyanis ez ki se lép az örliből már a kutya se fog vele foglalkozni... mindeközben az ubi hajókázos multis játéka szimplán szar mert nem azt hozzá a teszterek szerint amit ubi akar mert ők ebből pénzt szeretnének és egy multis piacon egy fossal nem fogsz pénzt szerezni = addig nem adják ki amíg a tesztelők nem látnak benne valami értelmet.
7.
7.
delphijos
Túllihegni sem kell ezt. Nem az első eset a történelemben, nagy címekkel / stúdiókkal is megesett, és valószínű nem is az utolsó. A Ubisoft mióta hülyíti a népet a S&B-vel ? Ki az akit jóvátehetetlen kár ért ? Lépjünk tovább, felesleges pont náluk valami vendettát követelni.
6.
6.
memoryman
#5: Ez nem rászorultság kérdése. Hasznot hoznak? Igen. Ennyi.
5.
5.
crytek
#4: Nyilván, de én akkor is meglépném hogy takarodjanak az ilyenek a piacról.

(Nem mellesleg a valve bevétele csak abból hogy xy userek egymás között adják veszik a skineket kártyákat stb már abból több mint pl az epic store játékos eladása. Szóval totál nincsenek rászorulva hogy ilyen örly access bagázsok lepjék el a végtelenségig)
4.
4.
memoryman
#3: Úgy nincs belőle pénze a Valvenak. Amíg árulják, addig fizetnek nekik. A Valve sem szeretetszolgálat. Pénz kell nekik.
3.
3.
crytek
Most kiadnak valamit csak hogy kint legyen és early access alatt akár 8 évig is fejleszthetik mire "kész" lesz. Szóval ezzel levédték magukat.Mondjuk valve helyében simán megbszabnám max 1 év azt ha nem lesz kész / teljes leszedik a fenébe
2.
2.
chris8800
#1: hi. jó lenne, de már a mostani gameplay videók közel nem úgy néznek ki, mint korábban... üdv.
1.
1.
mdr88
Egy bocsánatkérő levél nem annyira mozgat meg... legyen jó a játék... legyen benne mindaz, amit előre beharangoztak... na az majd feledteti az előéletét a címnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...