The Day Before PC

Nyíltvilágú MMO túlélőjáték egy zombifertőzött Amerikában.
1706954453

Rossz munkakörülményekre panaszkodnak a The Day Before egykori fejlesztői

A botrányjáték tragikus történetének legújabb fejezetében az egykori Fntastic csapatának alkalmazottjai és önkéntesei mesélnek a fejlesztést körülölelő toxikus légkörről. Nem meglepő, hogy a játék olyan lett, mint amilyen.
1706122682

Magyarázza a bizonyítványát a The Day Before fejlesztője

Noha a játék már nem kapható, és a hét elején a szerverek is leálltak, a Fntastic csapata egy újabb bizarr közleménnyel borzolja a nagyérdemű idegeit. Szerintük "negatív elfogultság" és "gyűlöletkampány" vezetett a The Day Before kudarcához.
1705993200

Lekapcsolták a The Day Before szervereit

Tegnaptól hivatalosan is megszűnt létezni a Fntastic játéka, ami túl szép volt, hogy igaz legyen. Emlékezzünk meg 2023 egyik legemlékezetesebb alkotásáról egy perces néma röhögéssel!
1704015131

Offline mód készül az óév legpocsékabb játékához, a The Day Before-hoz

Alaposan földbe állt a Fntastic MMO-ként indult játéka, amely a viták kereszttüzébe került, főleg a fejlesztők hozzáállása miatt. A The Day Before már nem is érhető el a Steamen, de lelkes modderek mégis meg akarják menteni.
1703250629

Januárban lelövik a The Day Before szervereit

Igen, van még lejjebb a The Day Before csúfos eposzában. Az év legnagyobb átverését fejlesztő Fntastic bejelentette, hogy mindössze 45 nappal az Early Access megjelenés után leállítják a játék szervereit.
1702404950

Mégsem zárt be, csak nevet változtatott a The Day Before fejlesztője?

Tovább folytatódik a mizéria a Fntastic stúdió körül! Lehetséges, hogy mégsem húzta le a rolót a The Day Before fejlesztője, csak szimplán megváltoztatta a nevét Eight Pointsra, elkerülve ezzel a kérdőre vonást.
1702319449

Ennyi volt: lehúzza a rolót a The Day Before fejlesztője

Meglepő fordulat történt a The Day Before körül. Még egy hete sem jelent meg a korai hozzáférésű változat, ám a fejlesztő, a Fntastic máris bezárt. Nem támogatják tovább a játékot, és vissza sem térítik az árát.
1702198809

Nincs meglepetés: sokan panaszkodnak a The Day Before-ra

Megannyi késés után a héten végre megjelent PC-n a The Day Before Early Access-változata, ám azóta több ezer negatív visszajelzés árasztotta el a játékot. Hemzseg a hibáktól és még a műfaji besorolása sem pontos.
1701860400

Bocsánatot kértek a The Day Before fejlesztői

Holnap, azaz december 7-én végre megjelenik az oly sok felháborodást keltő játék, a The Day Before. A fejlesztők úgy gondolták, hogy még azért a megjelenés előtt magyarázkodnak kicsit és bocsánatot kérnek a játékosoktól, hogy nem úgy zajlott a marketingkampány, ahogy szerették volna.
1701673200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hetet egyértelműen a Ubisoft pandorai kalandja uralja, azonban ezen felül is igen sok címet kapunk a következő napokban: Disney hercegnőkkel versenyezhetünk és zombik lakta városban élhetünk túl.