Megjelenési dátumot kapott az Open Roads

  • Írta: osan
  • 2023. december 7.
  • Videó
Link másolása
3 évvel a bejelentése után végre kiderült, hogy mikor érkezik ez a lenyűgöző látványvilággal rendelkező narratív kaland. Szerencsére már nem kell sokat várnunk rá!

2020-ban mutatta meg magát először az Open Roads, de azóta alig-alig lehetett róla hallani. Ennek valószínűleg az lehetett az oka, hogy az eredeti csapat, a Fullbright egyik alapítóját és igazgatóját, Steve Gaynort olyan vádak érték, miszerint elviselhetetlen munkakörülményeket teremtett az alkalmazottainak.

Gaynor visszalépett a kreatív vezető posztjától, de így is elköszönt a játék a Fullbright csapatától és csak egy kis létszámú csoport folytatta a munkálatokat Open Roads Team néven. Most végre megkaptuk a megjelenési dátumot, mellé pedig egy kedvcsináló videót is:

A játék két főszereplőjének Keri Russel (The Americans, Star Wars Episode IX) és Kaitlyn Dever (Booksmart, Uncharted 4: A Thief’s End) fogja a hangját kölcsönözni.

Az Annapurna kiadásában megjelenő Open Roads 2024. február 22-én érkezik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...