TGA 2023: Még idén decemberben befut a Ready or Not

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Majdnem két évnyi korai hozzáférés után a jövő héten végre megérkezik a Ready or Not 1.0-ás változata. A néhai SWAT-játékok szellemi örökösének tekinthető taktikai FPS meglehetősen hangulatos előzetest kapott.

Habár a Ready or Notot eredetileg 2020 végére ígérte a Void Interactive, a csapat végül szakított a Team 17 kiadóval, hiszen a játék tartalmaz egy iskolai lövöldözésre fókuszáló pályát, ami számos kényelmetlenséget szült, és túlságosan valóságosra sikeredett. A játék nem is bagatellizálja el a valóságot, olyan intenzív élményt kínál, amit az általunk ismert világ szült.

A teljes verzió december 13-án jelenik meg a Steamen, az egyjátékos kampány Commander Mode névre hallgat és 18 küldetést tartalmaz, de persze további négy cimboránkkal is végigjátszhatjuk a bitang kemény missziókat.

Az egykori SWAT-játékok szerelmesei bizonyára oda meg vissza lesznek a Ready or Not realizmusáért, hiszen a srácok nem zárkóztak el attól, hogy a rendfenntartó erők legrosszabb valóságát fessék meg. Szóval, készen állsz?

1.
1.
Kamukaze
Toltam az örli ekszeszt, de a Swat 3-4ben sosem szedtek le ilyen gyorsan. Mondjuk arra sem jöttem rá, hogy hogyan lehet lapozni a parancsmenüben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...