A CDPR csapata viccesen gratulált a Light No Fire bejelentéséhez

  • Írta: osan
  • 2023. december 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Game Awards során bejelentették a Hello Games új játékát, ami megint ambiciózusra sikeredett, mint elődje a No Man’s Sky. A lengyel csapat nem hagyta ki a lehetőséget és humorosan reflektált az ígéretekre.

A Hello Games új játékáról, a Light No Fire-ről a gálaest során hullott le a lepel és már a bejelentés közben olyan nagy ígéreteket hallhattunk Sean Murray-től, a cég egyik alapítójától, minthogy „ez lesz a világ első valódi nyílt világú játéka”.

A No Man’s Sky esetében is hallhattunk pár cifra dolgot és be is sült a játék megjelenése, viszont a fejlesztők kitartó munkájának hála és annak, hogy a Sony nem engedte el a projekt kezét, 10 év alatt egy remek alkotás vált belőle és a mai napig ezrek élvezik a procedurálisan generált univerzumot, olyannyira, hogy az idei évben el is vitte a „Még mindig játsszuk” kategóriáért az arany joystickot.

Valami hasonlón ment keresztül a CD Projekt Red is a Cyberpunk 2077-tel, igaz nekik nem kellett 10 év – bár lényegesen más kategóriában alkottak. Ezért is megmosolyogtató Sean Murray X-posztja és a ráérkezett válasz a lengyel fejlesztőcsapattól: Murray megosztott egy képet, amiben kiemelik, hogy megint nagyokat mondott és ő egy egyszerű „f#ck”-ot fűzött hozzá. A Cyberpunk 2077 hivatalos X-fiókja viszont azzal reagált, hogy: „Mindig kijavíthatjátok később."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...