Bezárta kapuit a Tripple Topping Games

  • Írta: osan
  • 2023. december 9.
  • Gyászhír
Link másolása
Szomorú év ez a játékfejlesztőknek, szörnyen sok leépítés történt, többeknek bizonytalan lett a jövője és mindennek tetejébe úgy látszik, hogy a véghajrában sem csillapodik a helyzet, hiszen egy újabb stúdiónak mondhatunk búcsút.

Amennyi pozitív meglepetés ért minket az idei évben, sajnos annyi szomorú is. Ez elmúlt hónapok egyik, ha nem a legnagyobb leépítés sorozata az Embracer Group nevéhez fűződik, az „átszervezési hullám” során több fejlesztőcsapatot is megszüntettek.

Jelen esetünk abból a szempontból különleges, hogy semmi köze nincs az Embracerhez, de ugyanolyan elkeserítő hír, mint az összes többi. A fejlesztőcsapat csődbe ment, így sajnos le kellett húzniuk a rolót. Öröm az ürümben, hogy azért készülő játékuk, a Dead Pets Unleashed még meg fog jelenni.

A Tripple Topping Gamesnek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Spitkiss, Ynglet vagy a nagysikerű Welcome to Elk. A csapat remekül kezelte mindig is a játékok narratíváját és sosem féltek valami újat kipróbálni. A hivatalos közleményt egy X-posztban tették közzé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...