A 2024-es Call of Duty visszahozhatja a Warzone eredeti térképét

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 10.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb szóbeszédek szerint a Warzone első és legnépszerűbb térképe, Verdansk visszatérhet a jövő évi Call of Dutyban. Ezek szerint az Activision nem fordít hátat sokáig a rajongók kívánságainak.

Noha a héten startolt el a Call of Duty: Warzone és a Modern Warfare III első évada, amely a vadonatúj Urzikstan térképet is magával hozta, de egy iparági bennfentes szerint a népszerű Verdansk pálya 2024 végén visszatér a népszerű battle royale játékba.

Aki nem tudná, Verdansk volt a legelső Warzone-térkép, amikor az online anyag 2020 márciusában megjelent. Az Insider Gaming jelentése szerint az első és eredeti pálya a jövő évi Call of Duty megjelenésével visszatérhet. Azaz nem pontosan akkor, hanem amikor a 2024-es rész első évada kezdetét veszi. A pletykák szerint a jövő évi Call of Duty az öbölháborúra koncentrál és a Black Ops sorozat részeként lát napvilágot a Treyarch fejlesztésében.

Az Acitivision már korábban megerősítette, hogy a Warzone népszerű Resurgence térképei - a Rebirth Island és a Fortune's Keep valamikor 2024-ben visszatérnek, és ha a legújabb szóbeszédek igazak, akkor a jövő év a nosztalgiáról fog szólni a battle royale rajongói körében. Különösen az ősz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...