A hétvégén zárt bétázik a Skull and Bones

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 11.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár a végleges változat jelen állás szerint jövő februárban jelenik meg, a szerencsések még idén részt vehetnek a Skull and Bones zárt bétatesztjén. Mindössze hat órás játékidőt kapunk Afrika partjainál.

A múlt héten a The Game Awards keretében kapta meg véglegesnek tűnő megjelenési dátumát a Skull and Bones. Ha nem lesz több késés, akkor 2024. február 16-án végre a boltokba kerül a Ubisoft kalózos játéka, ám előtte egy zárt bétatesztet tartanak. A próba december 14-én indul és december 18-án ér véget Xbox Series X/S-en, PlayStation 5-ön és PC-n.

Mindössze hat órán át nyúzhatjuk a bétát az említett napokon, a résztvevőknek szükség lesz a Ubisoft Connect azonosítójukra, és ha szerencsével járnak, legfeljebb két barátjukat meghívhatják a bétába.

Ami a tartalmat illeti, a zárt bétában bejárhatjuk Sainte Anne-t, illetve egy kalózbarlangot a Vörös-szigeten, ahol craftolhatunk, eladhatjuk összerabolt zsákmányunkat, megjavíthatjuk hajónkat és találkozhatunk más játékosokkal is. Ha pedig vitorlát bontunk, felfedezhetjük Afrika partjait, a Vörös-szigetetek és sok mást is. Golden Path-szerződéseket vállalhatunk el, fejvadász-misszióra indulhatunk, World eventeken vehetünk részt és megismételhető küldetéseket érhetünk el.

Ha kimaxoljuk a hat órás játékidőt a bétában, különféle ingame jutalmakat kapunk a végleges változatban, köztük a Pioneer szettet a World Eventek teljesítésével, amivel hajónkat csinosíthatjuk fel.

A bétára itt lehet jelentkezni.

1.
1.
memoryman
Engem még mindig érdekel valamennyire ez a játék, szóval jelentkezem hátha kipróbálhatom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...