Nemsoká új módokon utazhatjuk majd be a Starfield világát

  • Írta: osan
  • 2023. december 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda nem arról híres, hogy elengedné a játékai kezét, és szerencsére nem is a Starfield lesz az első, amivel ezt idejekorán megtennék. Számos frissítésre számíthatunk majd 2024 során, amik között valahol megbújnak az új lehetőségeink a játék világának körbejárására is.

Egy Reddit-posztban tájékoztatták rajongóikat a frissítésekről:

Keményen dolgoztunk több problémán is, melyeket posztoltatok, és számíthattok egy frissítésre még a jövő év elején, melyben a „folyamatban lévő” küldetéseket, FSR3-at és XeSS-t is javítani fogjuk. Ugyan számos küldetéssel kapcsolatos hibát már kijavítottunk, de a folyamatban lévők sokkal nehezebbek, ezért létrehoztunk egy új rendszert a javításra, hogy anélkül foltozgassuk a játékot, hogy a mentéseteket vissza kéne állítani...”

Ugyancsak keményen dolgozunk új funkciókon is, amiket kértetek, a városi térképektől kezdve, a mod-támogatáson át, egészen a felfedezés új módjaiig. Ezeket menetrendszerűen fogjuk kiadni kisebb-nagyobb javításicsomagokkal, nagyjából minden hatodik hétben...”

Konkrét információ nincs, hogy mivel is készül a csapat az utazás felfrissítéséhez, de kíváncsian várjuk és a poszt alapján egészen hamar meg is fogjuk kapni. Ha esetleg lemaradtatok volna róla, nemrég szakszervezetbe léptek a játék tesztelői, ezáltal egy hatalmas előrelépés történt az iparban.

3.
3.
Extol
Hát van munka a játékkal ahogy elnéztem. Kb annyi mint Hello Games-nek a NMS-al.
2.
2.
delphijos
Ez kicsit “nesze semmi” cikk. Konkrét információ nincs, és a “nemsoká” is valamikor 2024-ben.
1.
1.
memoryman
Kiváncsi leszek mennyit változik mire sort kerítek rá. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...