2024 elején rendezik meg a Palia következő eventjét

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha a mindennapok izgalmai elől szeretnél elmenekülni, akkor remek választás a Palia: 2024 elején ezt még jobban garantáljuk, érkezik a játék következő eseménye, a Luna New Year.

A Singularity 6 aranyos és meditatív MMORPG-je, a Palia a mai napon debütált Nintendo Switch konzolokon, ami mellé még egy szuper jó hírt is közöltek a fejlesztők. 2024 elején érkezik a játék második eventje, ami a Luna New Year nevet kapta. Pontos dátumot egyelőre még nem osztottak meg a fejlesztők, de valószínűleg februárban lesz a játékon belüli közös program. A Luna New Year event alatt a játékosok együtt főzhetnek majd Palia lakóival, sőt még egymás ellen is megküzdhetnek egy kompetitív kártyajátékban. 

A Singularity 6 beszámolt arról, hogy ez az esemény a Maji Market alapján zajlik majd, azonban a fejlesztők azt is leszögezték, hogy kijavítják az előző esemény hibáit. Például, a Luna New Year speciális eszközeinek a megvásárlásához nem kell majd arany, hogy az újoncok számára is könnyen megközelíthető legyen az esemény. Az új event már mindkét platformon elérhető lesz, készülhetnek a Nintendo Switch tulajdonosok! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...