Ingyenes kiegészítő érkezett a Lords of the Fallenhez

  • Írta: aronsz
  • 2023. december 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Season of Revelry új mechanikákat és karácsonyi dekorációt is hoz. Ráadásul ez még csak az első rész, jövő héten érkezik még egy ingyenes csomag a játékhoz.

A Hexwork Soulslike RPG-je ünnepi kiegészítőt kapott, amibe új küldetések, fegyverek, páncélok, spellek és hógolyócsata is került – számolt be a Game Informer. A frissítés első része – amely az Offerings of Orius (Orius felajánlásai) nevet kapta – tartalmaz

  • hat új varázslatot;
  • három új lövedéket;
  • új funkciókat a boss fegyverekhez;
  • illetve szezonális dekorációkat.
     

December 21-én pedig érkezik a Season of Revelry második része, a Trial of the Three Spirits (a három szellem tárgyalása). Utóbbiról új páncélokat és fegyvereket ígér, melyek mindegyike elem a játékban lévő három isten (Radiance, Rhogars és Umbral) valamelyikéhez fog kapcsolódni.

A fejlesztők készülnek továbbá minden fegyverhez kétféle dizájnnal (egy a szimpla, egy pedig a kétkezes használathoz), illetve mechanikai újításokkal is. A december 21-i frissítés után a játékosok személyre szabhatják az irányítást és hógolyókkal is dobálhatják majd egymást.

Az idén októberben megjelent reboot, bár rendelkezik néhány újítással, nem vált áttörő sikerré. Cserébe a fejlesztők folyamatosan javítják a játék teljesítményét – ami kezdetben komoly problémát jelentett – illetve, ahogy most is, hozzák az új tartalmat. Olyannyira, hogy november elején egy roadmap-et is közzétettek a terveikről, és úgy néz ki, hogy ezt tartani is tudják.

A játék 2023. október 13. óta elérhető PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n.

3.
3.
norbi27
"UtóbbiRÓL új páncélokat és fegyvereket ígér, melyek mindegyike ELEM a játékban lévő három isten..."

Itt szeretném megjegyezni, hogy nálam Chrome-on nem fut az oldal sem mobilon (csak inkognitó módban) sem egy régi notebookon, de friss windows-zal. Bad request hibaüzenetet kapok.
A gamer PC-n viszont fut Chrome-mal.

És ha szabad megjegyeznem, az oldal lassan egy összefüggő hirdetési felület, ami nyomokban cikkeket is tartalmaz. Megértem, de egyszerűen borzalmas. Főleg mobilon, ahol ide-oda ugrál az egész oldal, az alsó felugró hirdetés mellé pedig megkaptuk ezt az újat is jobbra. Mintha az lenne a cél, hogy minél élvezhetetlenebb legyen az oldalon járni.

2.
2.
szlav
#1: Hol? Kérlek mutass rá, és javítom, de én nem találtam benne hibát.
1.
1.
csoki0619
Ebben a cikkben annyi helyesírási hiba van, mint Crytek széfjében a félretett és ügyesen megspórolt eurók. Rengeteg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...