Februárban érkezik a cross-play támogatás a Mortal Kombat 1-be

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 15.
  • Hír
Link másolása
Éppen most startolt el a Mortal Kombat 1 harmadik szezonja, a The Cryomancer, de a NetherRealms elárulta azt is, hogy jövő februárban végre "Krossplay-támogatással" is felvértezik a verekedős játékot.

Elstartolt a Mortal Kombat 1 igazán jeges harmadik évada, a The Cryomancer, amely számos új tartalmakat és jutalmakat tartalmaz, köztük jég témájú skineket és Sub-Zero bossharcokat az Invasion módban. És persze ne feledkezzünk meg Quan Chiről sem, aki a legújabb DLC harcos.

A fickó a Mortal Kombat X óta nem volt játszható karakter, aki képes feltámasztani a halottakat. jelenleg csak a Kombat Pack birtokosai számára játszható, ám ha nincs szezonbérleted, ne csüggedj, december 21-tól külön is megvásárolható az új hős.

A megjelenés idején sajnos kimaradt a Mortal Kombat 1-ből a cross-play funkció, ám 2024 februárjában egy ingyenes frissítés keretében élesítik a platformok közti közös játék lehetőségét. Fontos tudni, hogy ez csupán a PC-sek, PlayStation 5-ösök és Xbox Series X/S-tulajok között él, a Switch-verzió - jelenlegi információink szerint -, nem támogatja a Krossplayt

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...