Kiszivárgott a törölt The Last of Us Online főmenüje

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 15.
  • Pletyka
Link másolása
Az interneten kering egy kép, amin a The Last of Us minap törölt többjátékos mellékága látható - annak is a főmenüje. Hihető a szivárgás, hiszen az elismert Dusk Golem osztotta meg a sokat mondó képet.

Délelőtt kaptuk a szomorú hírt, miszerint a Naughty Dog hivatalosan is törölte The Last of Us multiplayerre kihegyezett spinoffját. A csapat bevallottan túl nagy fába vágta a fejszéjét, egyszerűen nem maradt volna erőforrásuk olyan nagy kaliberű single player játékok fejlesztésére, amiben mindig is jók voltak, így fájó szívvel lelőtték a projektet.

Azonban délután a ResetEra fórumára kikerült a kép, amely megmutatja a The Last of Us Online főmenüjét. Könnyen lehet, hogy csak egy profi módon manipulált képről van szó, ám ezt mégis elvetettük, tekintve, hogy az elismert szivárogtató, Dusk Golem töltötte fel a screenshotot. Íme:

A jelek szerint tényleg live service címet tervezett a Naughty Dog, kaptunk volna szezonokat, online bolttal, gyűjthető extrákkal, mindennel. Az már biztos, hogy a csapat jelenleg gőzerővel készít egynél több single player játékot, köztük egy teljesen újat, amit nem tartozik egyetlen ismert IP-hez sem. Kíváncsian várjuk.

2.
2.
Zisten
Jó lenne már tudni, hogy min dolgoznak végül, mit várhatunk tőlük.
Mert erre a generációra még nem tettek le semmit az asztalra.
1.
1.
Dark_Temptation
fogadunk hogy a teljesen új game, a last of us 2-ben gyüjhető, szuperhős kártyákkal lesz kapcsolatos?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...