Tekken 8 - traileren Shaheen

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 21.
  • Videó
Link másolása
Már csak alig egy hónap van hátra a játék megjelenéséig, de még mindig érkezik hozzá karaktertrailer. Most az előző részben debütált Sivatagi Sólyom röptét nézhetjük meg.

A verekedős játékok rajongóinak az idei év nem volt gyenge, hisz megjelent a Street Fighter 6 és a Mortal Kombat 1 is, a harmadik nagy franchise, a Bandai Namco Tekken 8-a pedig 2024 januárjában jelenik meg. Láthattuk már a történetet összefoglaló trailert, elérhető már a játék demója is, most pedig egy új játszható karakterről hull le a lepel.

Shaheen a Tekken 7-ben debütált mint pozitív karakter, aki barátja gyilkosai után nyomozott, így keveredett a Mishima klán családi viszályának közelébe. Bár alapvetően ellenzi a bosszút, mégsem hunyhat szemet barátja elvesztése felett. A látottak alapján egy fürge, de pragmatikus karaktert tisztelhetünk benne.

A Tekken 8 PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re jelenik majd meg január 26-án, kérdés, hogy hány extra karaktert fog még addig bejelenteni a Bandai Namco.

1.
1.
Nothing
Egyike a kevés jól sikerült T7 újonc karakternek. Van stílusa, egyedi a külseje, szimpatikus. Az SF pattogó bohóc Rashidjával ellentétben Shaheen méltóságteljes harcos. Jobban is illik ez az attitűd egy rejtélyes arab figurához.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...