A Sony további stúdióknál tervezhet leépítéseket

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 21.
  • Biznisz
Link másolása
A talált dokumentumok szerint a Sony stúdióit további leépítések fogják súlytani: az is benne van a pakliban, hogy egy teljes részleget be is záratnak a fejesek.

Az Insider Gaming forrásai szerint a Sony újabb elbocsájtásokat fog szorgalmazni a stúdióiban, köztük az Insomniac Games-nél is. A Marvel's Spider-man 2 videójátékot is készítő játékfejlesztő céget célzó zsarolóvírus-szivárgásból származó dokumentumokban fedezték fel a leépítésekre utaló dokumentumokat. A hírek szerint egy stúdió bezárására is sor kerülhet. 

Természetesen az ilyen kemény intézkedések valószínűleg egy olyan stúdiót érintenének, amelyik alulteljesített az éves összegzés során. A kiszivárgott dokumentumok néhány kulcsfontosságú mondatát nemrég a @PostUp_SOG tette közzé a Twitteren. Úgy tűnik, hogy a Sony legalább 50-75 fős létszámcsökkentést tervez az Insomniacnél, azonban ezzel nem lesz vége az elbocsájtásoknak. Arról egyelőre nincs hír, hogy melyik részleget tervezik majd bezárni. 

2.
2.
crytek
Azért mi durva dolgok derülnek ki...Rachet máig nem termelt még nyereséget? Überdurva

"Az Insomniac kiszivárgott költségvetési táblázata viszont azt mutatja, hogy hiába van már PC-s verzió is, a 83 millió dolláros költségvetésből elkészült Rift Apart eddig 8 millió dolláros mínuszban van, és még legalább 2 millió példányt kellene eladni belőle, hogy legalább a nullszaldót összehozza."
1.
1.
Seraph
Xbox one-t akarnak játszani vajon ezzel? Végülis minek is az a fránya gaming részleg. Mondjuk a Studio Japan bezárásával elelve elindultak a lejtőn, az előző genekben sokkal több érdekes játék volt PSre most meg nagyon kezdenek egy receptre ráállni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...