Az Art of Rally az Epic Games Store mai ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2023. december 22.
  • Akció
Link másolása
Már javában dúl az Epic Games Store karácsonyi ajándékszórása, melynek keretei közt ma ingyen beszerezhettek egy szokatlan, ám nagyon is szórakoztató ralijátékot.

Az Art of Rally felülnézetes mivolta ne tévesszen meg senkit, egy meglepően szórakoztató, hangulatos, olykor relaxáló, máskor pedig komoly kihívást nyújtó versenyjátékról van szó. A Funselektor Labs egy stilizált, minimalista látványvilággal és egy nagyon ütős soundtrackkel hozta össze az alkotását - ingyenesen vétek lenne nemet mondani rá!

Ha tehát ti is készenálltok egy kis sárdagasztásra, akkor a dolgok menetét már bizonyára tudjátok. Holnap 17:00-ig van időtök rá, hogy díjmentesen beszerezzétek a játékot az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali kliensben. Jó szórakozást!

5.
5.
Br1sk
eddig nagyon rossz az osztás
4.
4.
cobrausa24
Tényleg jópofa. Én a zenéket emelném ki külön, mert én alapból szeretem a synthwave-et és itt pedig végig az szól, ráadásul egész dallamosak, kellemesek és szerintem tök jó hangulatot teremt. Már a zene miatt érdemes volt letölteni :)
3.
3.
Grabowsky30+
Ajánlom én is! Tök jó a fizikája és dög nehéz jól menni benne főleg a komolyabb kocsikkal. Külön kiemelném a menekülő "szurkolókat", hangulatos kis cucc. Érdemes lecsapni rá!
2.
2.
Spazz Maticus
#1: Egyetértek. Jó jellemzése a játeknak.
Ez egy nagyon jól összerakott és hangulatos game, érdemes lecsapni most rá.
1.
1.
Doomsayer
Ez egy full jó játék és sokkal komolyabb, mint aminek kinéz. De közelebb van a szimulátorhoz, mint az árkádhoz, szóval aki még culágernek sem jó és egy talicskát sem tud eltolni az építkezésen, az komolyabb nehézségekbe ütközhet. Én keményen jól elvoltam vele egy jó darabig. Külön +1 pontot érdemel a közönség, akik úgy néznek ki, mint a gyufaszálak és olyan hangon kiabálnak, ha nyersz, mint a gyerekek :) Szóval elsőre lehet, hogy hülyén hangzik, de ez a cucc a jobb és valamelyest a komolyabb rally játékok közé tartozik, nem olyan foshalmaz, mint a hulladék Dirt (nem a Dirt Rally, hanem a konzolos Dirt), meg ezek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...