Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2023. december 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Lassan véget ér 2023, és micsoda év áll a hátunk mögött! Most azonban itt az ideje, hogy mi is szusszanjunk egyet, miközben játékokban és bejgliben gazdag boldog karácsonyt kívánunk az olvasóinknak!

Az év végéhez közeledve a Gamekapocs szerkesztősége is visszavonul egy időre, pihenünk egy jót és megpróbáljuk legyűrni annak az iszonyatos backlognak a töredékét, amit az idei év termelt. Nem rossz, ha az embernek hasonló problémái vannak, ugye? Ahogy az ilyenkor lenni szokott, némileg visszább veszünk a tempóból, az oldalt azonban így sem hagyjuk teljesen magára. A fontosabb híreket természetesen a karácsonyi kajakóma közepette is figyelni fogjuk, tartozunk még néhány cikkel is, illetve úton van már az olvasói és szerkesztőségi év játéka-szavazásunk is - az előbbin még mindig leadhatjátok a voksaitokat!

Ezzel tehát nem is maradt más hátra, mint hogy békés, kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánjunk nektek! Tegye kellemessé a pihenést az idei év rengeteg szuper játéka és a családotokkal töltött idő, fogyjon a bejgli, a halászlé és a szaloncukor, de idegondolhattok minden mást is a nagy közhely-gyűjteményből.

A Gamekapocs szerkesztősége

20.
20.
Spazz Maticus
#17: „Miért nézed pedig a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, a mely a te szemedben van, nem veszed észre? Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a te szemedből; holott ímé, a te szemedben gerenda van? Képmutató, vesd ki előbb a gerendát a te szemedből, és akkor gondolj arra, hogy kivessed a szálkát a te atyádfiának szeméből!"
19.
19.
Fata Morgana
Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek!
18.
18.
crytek
#15: Jobb lesz.Eleve már csak azért meg megjelenik az amit 2023-ról eltoltak :)
17.
17.
Doomsayer
És a mi Urunknak hosszútűrését üdvösségnek tartsátok; amiképpen a mi szeretett atyánkfia Pál is írt néktek a néki adott bölcsesség szerint. Szinte minden levelében is, amikor ezekről beszél azokban; amelyekben vannak némely nehezen érthető dolgok, amiket a tudatlanok és állhatatlanok elcsűrnek-csavarnak, mint egyéb írásokat is, a maguk vesztére.
16.
16.
Spazz Maticus
#12: „Tartsátok távol magatokat a farizeusok kovászától, vagyis attól a képmutatástól, amely rájuk jellemző! Mert minden eltitkolt dolog nyilvánosságra fog kerülni, és minden titok kitudódik! Amit a sötétben mondotok, azt a világosságban fogják hallani. Amit a belső szobákban suttogtatok egymás fülébe, azt a háztetőkről fogják kihirdetni.”
15.
15.
Extol
A ,,micsoda év áll a hátunk mögött" a tragédiák sorozatára és a játékipar lejtmenetére utalhat ami idén történt. Élvezzük ki ezt a pár napot mert jövőre sem lesz jobb ez biztos.
14.
14.
aNeRo
Boldog karácsonyt az egész csapatnak és az olvasóknak is:)
13.
13.
Anti crytek
Boldog karácsonyt mindenkinek, remélem sok-sok játék lesz a fa alatt, támogatva ezzel a fejlesztőket!
Jövőre szokás szerint nagyon keveset fogok kommentelni!
12.
12.
Doomsayer
"Mert ebek vettek körül engem, a gonoszok serege körülfogott; átlyukasztották kezeimet és lábaimat. Megszámlálhatnám minden csontomat, ők pedig csak néznek s bámulnak rám. Megosztoznak ruháimon, és köntösömre sorsot vetnek."
-Dávid király (22-es) zsoltára (Kr.e. 10. század)

"Azért részt osztok néki a nagyokkal, és zsákmányt a hatalmasokkal oszt, mivelhogy életét halálra adta, és a bűnösök közé számláltatott; pedig ő sokak bűnét hordozá, és a bűnösökért imádkozott!"
-Ézsaiás próféta könyve (Kr.e. 8. század)

"A vitézek azért, mikor megfeszítették Jézust, vevék az ő ruháit, és négy részre oszták, egy részt mindenik vitéznek, és a köntösét. A köntös pedig varrástalan vala, felülről mindvégig szövött. Mondának azért egymásnak: Ezt ne hasogassuk el, hanem vessünk sorsot reá, kié legyen."
-János evangéliuma (Kr.u. 1.század)


"Tudd meg azért és vedd eszedbe: A Jeruzsálem újraépíttetése felől való szózat keletkezésétől a Messiás-fejedelemig hét hét és hatvankét hét van és újra megépíttetnek az utcák és a kerítések, még pedig viszontagságos időkben. A hatvankét hét mulva pedig kiirtatik a Messiás és senkije sem lesz. És a várost és a szenthelyet elpusztítja a következő fejedelem népe; és vége lesz mintegy vízözön által, és végig tart a háború, elhatároztatott a pusztulás."

"És hogy a lába ujjai részint vas, részint cserép: az a birodalom részint erős, részint pedig törékeny lesz. Hogy pedig vasat elegyülve láttál agyagcseréppel: azok emberi mag által vegyülnek össze, de egymással nem egyesülnek, minthogy a vas nem egyesül a cseréppel. És azoknak a királyoknak idejében támaszt az egek Istene birodalmat, mely soha örökké meg nem romol, és ez a birodalom más népre nem száll át hanem szétzúzza és elrontja mindazokat a birodalmakat, maga pedig megáll örökké. Minthogy láttad, hogy a hegyről kő szakad vala le kéz érintése nélkül, és szétzúzá a vasat, rezet, cserepet, ezüstöt és aranyat: a nagy Isten azt jelentette meg a királynak, ami majd ezután lészen; és igaz az álom, és bizonyos annak értelme."
-Dániel próféta könyve (Kr.e. 6. század)

"Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem."
Jézus Krisztus üzenete a megítélt népnek (Kr.u. 1. század)
11.
11.
Spazz Maticus
Boldog karácsonyt, és kellemes ünnepeket !
10.
10.
mephi
Kellemes ünnepeket mindenkinek !
9.
9.
Matt8888
Kellemes ünnepeket srácok!
7.
7.
Marcus88
Boldog karácsonyt mindenkinek!
6.
6.
Yanez
Szeretem az oldalt, s játszani is imádok,
Mindenkinek boldog ünnepeket kívánok!
5.
5.
hedzsooo
Köszi! Nektek is, meg persze mindenkinek kellemes ünnepeket!
4.
4.
crytek
Fórumbeléptetés javításos és fészbook hány heti szériás javítós ünnepeket mindenkinek :)
3.
3.
delphijos
Kellemes ünnepeket mindenkinek !
2.
2.
Kamukaze
Boldog Karácsonyt a Gamekapocs szerkesztőségének és a tagoknak, olvasóknak!
1.
1.
Blasious
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...