Egy ereklye darabjai után kutatunk a The Relic: The First Guardianben

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az egykor virágzó Arsiltus világát elnyelte a sötétség, miután egy szent ereklye elpusztult. Hősünkkel útnak indulunk felkutatni a relikvia darabjait, amit összekovácsolva eloszlathatjuk a halált hozó űrt. Vérbeli akció-RPG-vel van dolgunk.

A koreai Project Cloud Games akció-RPG-je korábban Project Relic munkacímen futott. A játékban egy heroikus kalandra indulunk egy utolsó őrző szerepében, aki eltökélte, hogy megmenti az egykoron szebb napokat látott Arstilust. Egy nagy ereklye pusztulása után mételyként terjedt a halál, és a tárgy darabjai szétszóródtak a világban, ám ha megtaláljuk a darabokat, a sötétségnek is annyi.

A készítők igazán mély játékmenet ígérnek izgalmas csatákkal és különféle rúnabeállításokkal. Az első videó alapján kétségkívül a Souls-játékok hozhatók fel példának, reméljük a kihívás is hozzájuk igazodik majd. Karakterünk képességeit testreszabhatjuk, és a saját stílusukhoz igazíthatjuk, ám Arsiltusban számos rejtvény is megoldásra vár.

A The Relic: The First Guardian sajnos csak 2025 elején jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, pedig eredetileg 2023-ra szánták a premiert. Elszámolták magukat a srácok, van ilyen.

2.
2.
DragonBleacPiece
a harc úgy néz ki mint egy súlytalan nedves fingás ami agyon van fényesítve effektekkel
1.
1.
crytek
"reméljük a kihívás is hozzájuk igazodik majd"
Én meg nagyon remélem ,hogy nem. De sajnos úgyis ez lesz :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...