Beszélő vécépapírtartóval érkezik a South Park: Snow Day gyűjtői kiadása

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A téli hószünet idején sem unatkoznak South Park csibészei, ebből pedig mi, a játékosok is profitálhatnak. A 3D-s kooperativ kaland végre napra pontos dátumot kapott, ráadásul a Collector's Edition tartalmára is fény derült.

Ahogy az lenni szokott, mi leszünk az új arc a városban, ahol épp a hószünet miatt tengernyi szabadideje lett a gyerekeknek. És mit tehetünk ilyenkor? Vérre menő csatákat vívhatunk South Park utcáin, ahol a kooperatív akcióé lesz a főszerep. A 3D-s grafikára váltó anyag 2024. március 26-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

A THQ Nordic elárulta, hogy rögtön háromféle kiadásban vásárolhatjuk meg a South Park: Snow Day-t. Az első a sima verzió, amely 30 euró lesz, de dönthetünk a Digital Deluxe Edition mellett is, amely már több kozmetikai csomagot, további fegyvertípusokat és egy új játékmódot is tartalmaz 50 euró leszurkolása után.

A Collector's Edition ára már húzós, 219 eurót kóstál, melyben az alapjáték mellett egy cartmanes hőgömb is benne lesz fizikai formában, de kapunk egy beszélő vécépapírtartót, egy kötött sapkát és hat tarot kártyát is, nem beszélve a betétzenékről sem. Fentebb megnézhetitek a legújabb előzetest.

2.
2.
sumblinker
Most nézem: nem jön PS4-re EZZEL a grafikával? LOL.
1.
1.
sumblinker
83 ezer Forint egy sapkáért, 6 kártyáért, meg két figuráért a játék mellé a hülyéknek is megéri. (Az album nyilván digitális, max papír tokban lesz.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...