South Park Snow Day PC, PS5, SW, XSX

A frencsájz első 3D-s videojátéka egy kooperatív hentelde.
1712127310

South Park: Snow Day! teszt

Egy szokatlanul nagy havazás megbénítja mindenki kedvenc városát, az iskola hószünetet rendel el, így Cartmanék szabadidejükben kedvenc szerepjátékuknak hódolhatnak, azaz péppé verik a többi gyereket az utcákon. Ebből pedig mi sem maradhatunk ki!
1711985400

Brit toplista: középszerű nyitányt produkált az új South Park-játék

Egyetlen új befutó volt csak a brit dobozos eladási lista Top 10-es mezőnyében, ám ez a cím is csak a dobogó harmadik fokát kapta el. Erősödött viszont néhány régebbi nagy kedvenc a kasszáknál!
1711551600

Különleges Xbox-konzolokkal ünneplik a South Park: Snow Day megjelenését

Megszokhattuk már, hogy egy-egy különlegesebb vagy többek által várt játék megjelenésére készül valamivel az Xbox, ami általában egyedi konzol szokott lenni, most sincs ez máshogy. Az ikonikus négyes mindegyike kapott egy saját konzolt.
1711477529

Megjelent a South Park: Snow Day, itt az utolsó előzetes

South Park városát nyakig befedte a hó, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: iskolaszünetet! A gyerkőcök elárasztották a befagyott utcákat, és még jó, hogy egyből péppé verik egymást, egy kooperatív kalandban.
1711350000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jelen generációs konzolokon is kapható lesz egy állatkert menedzselős játék, véresen komoly hócsatákat vívhatunk South Parkban, a mozikban pedig óriás szörnyeket nézhetünk meg.
1709715600

Ezért lesz 3D-s az új South Park-játék

Nagy meglepetés volt, mikor bejelentették a Snow Day-t, hogy a játék co-op lesz, illetve elhagyja a jól bejáratott 2D-s formulát és 3D-re vált. Az amerikai IGN interjút készített Trey Parkerrel és Matt Stone-nal, melyből kiderül, miért döntöttek így.
1703343615

Beszélő vécépapírtartóval érkezik a South Park: Snow Day gyűjtői kiadása

A téli hószünet idején sem unatkoznak South Park csibészei, ebből pedig mi, a játékosok is profitálhatnak. A 3D-s kooperativ kaland végre napra pontos dátumot kapott, ráadásul a Collector's Edition tartalmára is fény derült.
1700722810

Először mozog a South Park: Snow Day

Az augusztusban leleplezett új South Park-játék is megkapta az első gameplay trailerét. A kooperatív kaland során a havas utcákon csapnak össze hőseink más gyerekekkel, és mi leszünk az új arc a városban.
1691781239

GC 2023: Jövőre érkezik a South Park: Snow Day!

A multis co-op mókának ígérkező játék a téli hószünethez kapcsolódó gyermeki boldogságot igyekszik megidézni, persze, egy nagy adat South Park-i humorral nyakonöntve.